Mariana Ionescu Căpitănescu, momente de coșmar. Artista a fost hărțuită de către un bărbat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Maria Ionescu Căpitănescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ionescu Căpitănescu, instagram

Mariana Ionescu Căpitănescu a trecut prin momente de groază, după ce a fost hărțuită de un bărbat din Giurgiu.

Mariana Ionescu Căpitănescu, îndrăgita interpretă de muzică populară,  trece prin momente grele, după ce a fost hărțuită de un bărbat de 39 de ani din localitatea Bulbucata, judeţul Giurgiu. Se pare că individul îi trimitea mesaje vulgare artistei.

Ulterior, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut primul suspect.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului din comuna Bulbucata, sat Bulbucata, judeţul Giurgiu. (…) Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză, ar fi transmis unei femei de 53 de ani, din Craiova, în perioada 20 mai – prezent, prin intermediul unei reţele de comunicare, mai multe mesaje cu conţinut vulgar, de natură a îi provoca o temere”, a transmis IPJ Dolj, relatează CANCAN

 

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a hărțuit-o pe Mariana Ionescu Căpitănescu. 

Oamenii legii au perchiziționat casa bărbatului,  în vârstă de 39 de ani din localitatea Bulbucata, judeţul Giurgiu, acolo unde au descoperit dispozitivele cu care trimitea mesaje obscene artistei. Acesta a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, iar cercetările continuă.

„În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat dispozitive electronice care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a adăugat IPJ Dolj.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel