Mariana Ionescu Căpitănescu, primele declarații după ce a fost hărțuită de un bărbat din Giurgiu: ”Am avut o perioadă foarte”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Maria Ionescu Căpitănescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ionescu Căpitănescu, instagram

Mariana Ionescu Căpitănescu a făcut primele declarații după ce un bărbat a hărțuit-o în mod repetat. 

Mariana Ionescu Căpitănescu, îndrăgita interpretă de muzică populară,  trece prin momente grele, după ce a fost hărțuită de un bărbat de 39 de ani din localitatea Bulbucata, judeţul Giurgiu. Se pare că individul îi trimitea mesaje vulgare artistei. Ulterior, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut primul suspect.

Mariana Ionescu Căpitănescu, primele declarații după ce a fost hărțuită de un bărbat

”De o zi mă simt mult mai liniștită pentru că am fost atât de mult deranjată de apelurile telefonice și de mesaje de la acest personaj, pentru că încă nu îi știu numele, și mă simt mai liniștită. Mă simt cumva eliberată, pentru că simțeam că sunt în pericol și-mi era teamă pe la evenimente, să nu se întâmple ceva, să fiu urmărită de acest individ și acum mă simt cumva mai liniștită și nu mai primesc nici apeluri necunoscute, nici mesaje pe whatsapp, mă simt eliberată.”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la Antena Stars.

Mariana Ionescu-Căpitănescu a povestit că acest individ a început să îi scrie încă din luna mai.

”Am avut o perioadă foarte, foarte grea, eram neliniștită, îmi era teamă că mă poate urmări pe la concerte, pe la evenimente, că poate să îmi facă vreun rău. Și acum de când am aflat că a fost reținut, mă simt mai liniștită. La început acest individ a început să o apeleze pe sora mea. În urmă cu ceva timp ea a reușit să îi blocheze numerele. Eu având alt telefon nu am putut să blochez numerele necunoscute și el își dorea să intre în legătură cu sora mea. Apela la mine să-l ajut să intre în legătură cu sora mea pentru că îi place de ea și vrea să se întâlnească cu ea. I-am spus că nu pot să fac asta pentru el, dar a continuat să mă apeleze să mă jignească atunci când îi răspundeam.”, a mai povestit artista pentru antena3.ro.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a hărțuit-o pe Mariana Ionescu Căpitănescu. 

Oamenii legii au perchiziționat casa bărbatului,  în vârstă de 39 de ani din localitatea Bulbucata, judeţul Giurgiu, acolo unde au descoperit dispozitivele cu care trimitea mesaje obscene artistei. Acesta a fost arestat preventiv pentru 24 de ore, iar cercetările continuă.

„În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat dispozitive electronice care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a adăugat IPJ Dolj.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel