Maria Ghiorghiu, previziuni despre condamnarea Elenei Udrea. Anunț ȘOCANT: „Va fi pusă în pericol”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Udrea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Elena Udrea, Facebook

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare, a făcut previziuni șocante despre condamnarea Elenei Udrea. 

Maria Ghiorghiu a surprins pe toată lumea cu previziunile pe care le-a făcut despre Elena Udrea. Celebra clarvăzătoare a declarat că fosta politiciană va fi supusă unui pericol mare în închisoare și i se va întâmpla ceva rău. 

Aceasta a mărturisit încă din anul 2018, de la prima condamnare, că nu îi va fi bine în închisoare și cu toate că a trecut prin arest, se pare că acum pericolul va fi inevitabil

Maria Ghiorghiu: „În acest arest va fi pusă viața în pericol a Elenei Udrea”

”Până acum nu s-a îndeplinit ceea ce am scris eu în 2018, și anume că viața Elenei Udrea în închisoare va fi pusă în pericol. Dacă până acum a scăpat cu bine, s-ar putea ca de acum încolo viața Elenei Udrea să fie în pericol în închisoare.

Chiar i se va întâmpla ceva. S-ar putea să i se întâmple ceva rău în închisoare. În acest arest va fi pusă viața în pericol a Elenei Udrea”, a anunțat Maria Gheorghiu la Antena Stars.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare

 Elena Udrea merge în arest, ca urmare a deciziei definitive a ÎCCJ. Aceasta a fost condamnată la 6 ani de închisoare, cu executare. 

Fostul ministru, Elena Udrea, a fost condamnată definitiv în iunie 2018, la 6 ani de închisoare, pentru luare de mită şi abuz în serviciu, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a introdus atunci două căi extraordinare de atac: recurs în casație și contestație în anulare. Cea din urmă a venit pe fondul deciziei CCR care a declarat ca fiind nelegală constituirea completurilor de 3 și de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Astfel, instanța a decis anularea unor condamnări și reluarea de la zero a unor procese cu nume mari. În decembrie 2021, CJUE a stabilit că judecătorii naționali pot ignora decizia CCR dacă aplicarea ei presupune tergiversarea procedurilor judiciare sau dacă există riscul de prescriere a unor fapte.

În cadrul acestui proces, Elena Udrea este apărată de fostul ministru al Justiției în guvernarea PSD, Tudorel Toader, relatează DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel