Artista împușcată în cap de soț, sfaturi pentru Dana Roba. Cum a trecut femeia peste momentul de coșmar.: „Încrederea în Dumnezeu și singurătatea o vor ajuta”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Artista care a fost împușcată de soț îi oferă sfaturi Danei Roba pentru a trece peste cumplitul moment.

Maria Ghinea este interpreta care acum 22 de ani trăia aceeași surpriză, aceeași tragedie, aceeași disperare pe care și Dana Roba o experimentează în prezent. Individul pe care îl iubea s-a metamorfozat din soț în propriul său călău. O clipă a fost suficientă pentru a-i schimba complet existența. Într-un acces de invidie, s-a abătut asupra ei și a împușcat-o în cap. A necesitat o perioadă îndelungată pentru a se recupera atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Episodul în care Dana Roba a fost, la rândul ei, mutilată de propriul soț nu poate decât să-i provoace fiori și să-i reamintească clipele de groază prin care a trecut.

Sfaturile pe care i le dă cântăreața

Maria Ghinea înţelege perfect prin ce trece Dana Roba după ce a suferit mutilarea din partea propriului soţ. Solista împuşcată în cap a găsit resursele necesare să se ridice împotriva adversităţilor, reuşind în timp să se elibereze de traumele trecutului. Episodul brutal prin care a trecut rămâne acum doar o amintire dureroasă, de care s-a distanţat cu tărie.

 „Are nevoie în primul rând să aibă încredere în ea. Este foarte adevărat că în momentul în care ţi se întâmplă o tragedie de acest gen, nu înţelegi nimic, ţi se pare că pământul s-a răsturnat cu tine. În primă fază eşti confuz, nu îţi dai seama unde ai greşit. Ţi se pare, la un moment dat că poţi să fii şi vinovat.

Oamenii îşi spun părerile, dar nimeni nu ştie ce este într-o familie, nimeni nu ştie ce este într-un cuplu, nimeni nu trăieşte cu tine. Eu acum pot vorbi cu dezinvoltură şi pot vorbi cu linişte în suflet despre ce mi s-a întâmplat. Sunt cumva eliberată, detaşată. Dar la un moment dat şi eu am fost pusă în situaţia de mă întreba dacă din vina mea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Poţi să ajungi din victimă în persoană vinovată, astfel încât nici tu să nu te mai recunoşti şi să te întrebi unde ai greşit. Cu timpul, lucrurile însă se vor aşeza. Dar este foarte important să ai încredere în Bunul Dumnezeu şi în momentul în care realizezi că sufletul tău şi fiinţa ta nu au greşit, să fii conştient că lucrurile se lor aşeza, că viaţa merge înainte”, a spus cântăreaţa, potrivit Fanatik.

Singurătatea o va ajuta foarte mult

Artista mai spune că singurătatea și credința o vor readuce pe planul normal pe Dana ROba, având în vedere trauma care a avut loc.

„Până la urmă suntem oameni, iar viaţa ne dă nişte lecţii la un moment dat. Asta înseamnă că trebuie să fim luptători şi trebuie să avem încredere în Bunul Dumnezeu că lucrurile vor merge către bine, chiar dacă în momentul de faţă este rău.

În primul rând, singurătatea şi liniştea cu sufletul o vor ajuta foarte mult. Eu cred că de o mie de ori îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi şi pentru fiecare răsărit de soare, pentru echilibrul pe care îl am acum. Şi ştiu sigur că toate vin de la Dumnezeu şi de la gândirea pozitivă. În momentul în care treci prin aşa ceva trebuie să ai un moment de pauză. Nu te poţi încărca cu presupunerile tuturor. Trebuie cumva să-ţi linişteşti sufletul şi să te linişteşti tu, ca şi fiinţă. Oamenii care o înconjoară cred că, cel mai bine ar fi să o lase să se liniştească şi apoi comunice despre acest subiect cu ea”, a mai spus Maria Ghinea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel