Maria Ghinea, dezvăluiri șocante despre calvarul prin care a trecut, după ce a fost împușcată în cap de soțul ei: "Eram ca un monstru"

Data publicării:
Sursa foto: Maria Ghinea/ În Oglindă, YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ghinea/ În Oglindă, YouTube

Maria Ghinea a vorbit despre momentele de coșmar prin care a trecut, după ce a fost împușcat în cap de soțul ei. 

Maria Ghinea a trecut prin momente îngrozitoare după ce a fost împușcată în cap de soțul ei. Artista a scăpat din gherele morții printr-o minune. Aceasta avea vârsta de 22 de ani în momentul tragediei.

Totul s-a întâmplat când Dragisa Kodykic, un sârb cu 19 ani mai în vârstă decât ea i-a interzis Mariei să mai cânte din cauza geloziei. Refuzul acesteia l-ar fi scos din sărite și ar fi vrut să-i ia viața, deși era mama copilului său. 

Maria Ghinea a fost împușcată în cap de către soțul ei

Maria Ghinea a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă', acolo unde a vorbit despre șocul pe care l-a avut în momentul în care s-a văzut în oglindă, după ce a fost împușcată în cap de către soțul ei. 

„M-am întors acasă în primul rând pentru că nu mai acceptam să stau în spital. Au fost trei săptămâni pe care le-am stat într-un salon mixt, într-o noapte a murit un bărbat lângă mine. În primul rând, nu voiau să-mi arate cum arăt, pentru că în perioada aia aveam ploscă și nu mergeam la toaletă… Prietena mea, colegă de bancă și un om extraordinar, venea foarte des la mine și într-o zi i-am scris, pentru că nu puteam vorbi, nu am putut să merg și să vorbesc circa trei luni, i-am scris să-mi dea o oglindă și ea a zis că nu are. Prima dată am crezut-o și apoi a venit la mine directorul de la acea vreme și fiind într-un salon mixt doamna asistentă a zis: „Ea este'. Și el a făcut un pas înapoi și a zis: „Cum?', dar s-a speriat și eu n-am înțeles, era încurcat, nu mai știa ce să-mi spună și, la un moment dat a zis: „Va fi bine'.

A doua oară când a venit prietena mea mi-a dat oglinda și aveam toată fața neagră și aveam ochii un roșu spre… nu mai știu ce, dar eram ca un monstru, aveam un pansament și o plasă care îmi ținea și pansamentul și m-am speriat de mine. În trei săptămâni am slăbit 30 de kilograme, pentru că nu mâncam, eram alimentată doar cu perfuzii și, într-o zi, i-am spus fratelui meu să mă ia sub semnătură, că nu mai vreau să stau. Le-am mai spus că nu vreau să mă duc cu salvarea acasă, pentru că, în sinea mea, nu voiam să-i dărâm mai mult pe părinții mei', a dezvăluit Maria Ghinea în cadrul emisiunii „În Oglindă'.

Maria Ghinea: „Mi-au extirpat 8 mm din creier”

„Avea un pistol ascuns şi a tras. Am o lipsă osoasă de 8 cm, totdeauna îmi las părul pe o parte ca să nu se vadă. Era un calibru de 9 mm. Mi-au extirpat 8 mm din creier, când am ajuns acasă nu am mers şi nu am vorbit aproape trei luni de zile’, a relatat Maria.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel