Maria Dragomiroiu, semn divin de la mama sa. Artista și-a visat mama chiar de onomastică: ”Îmi este foarte dor”

Maria Dragomiroiu, foto Instagram
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, foto Instagram

Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce semn divin a primit de la mama ei, chiar de ziua ei.

Maria Dragomiroiu își serbează astăzi ziua de nume. Artista a primit un semn divin de la mama ei, chiar în această zi de sărbătoare. Mama Mariei Dragomiroiu a decedat în urmă cu 30 de ani, lăsând în urma ei o durere de nedescris. Astăzi, interpreta de muzică populară a mers la mormântul mamei sale pentru a oferi câteva pachete de poamană.

Artista a povestit ce înseamnă această zi pentru ea, dar și despre lipsa mamei sale.

”În această zi sfântă fac o mică pomană. I-am făcut o colivă și am și niște pachete pentru că am visat-o pe mămica mea dragă, pe care nu o mai am de 30 de ani. Mi-este foarte dor de ea, a murit foarte tânără, am visat-o și asta înseamnă că s-a gândit la mine, înseamnă că și ei îi este dor de mine, așa cum îmi este și mie zilnic. Sper că-n felul acesta o să-mi liniștesc sufletul, nu puteam să nu-mi aduc aminte astăzi de mama mea.

A fost un suflet înălțător, așezat pe o treaptă superioară, chiar pe opt septembrie am înmormântat-o. Atunci când nu mai este mama nu ai mai sprijinul acela de părinți, nu mai ești copil. Mama a fost ceva special pentru mine, mai ales că a murit când eu aveam 30 de ani, am crezut atunci când o să se sfârșească lumea atunci”, a spus Maria Dragomiroiu la Antena Stars.

Chiar dacă este îngenunchiată de dorul mamei sale, Maria Dragomiroiu se consideră o femeie fericită și împlinită. Artista a mărturisit că se simte ca la 20 de ani și că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru toate lucrurile frumoase din viața ei, dar și pentru familia minunată pe care o are.

”Sunt un om împlinit. Am o familie bună, copii cuminți, la casele lor. Vreau doar sănătate și să mai pot să cânt. Eu mă simt ca la 20 de ani”, a mai adăugat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 sep 2021, 12:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience