Maria Dragomiroiu, secretul unui păr bogat și sănătos. Cum reușește artista să aibă părul atât de lung

Data publicării:
Maria Dragomiroiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, sursa foto Facebook

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară, iar acum a decis să dezvăluie care este secretul ei pentru un păr atât de frumos.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul ei de îngrijire a părului. Artista va lansa un vlog prin care le va împărtăși urmăritorilor toate trucurile ei și toate secretele pe care le-a descoperit de-a lungul timpului. 


Artista a mărturisit că nu se vopsește la salon și nici nu are nevoie de prea multe produse cosmetice. Ea își îngrijește singură părul și acum vrea să le învețe și pe tinerele domnișoare secretul unui păr atât de bogat și lucios. 


„El trebuie strâns ca să nu se frece de spate că se electrizează și se exfoliază! Trebuie strâns!”, a spus artista în cadrul emisiunii Xtra Night Show.  


Maria Dragomiroiu a povestit despre cum era să îi ia foc tot părul în timpul unui concert. 


„Cântam și aveam negative și mergem și aveam spectacole în Germania și eu care nu stau pe scenă niciodată m-am dus printre lume, eu pun toată lumea să cânte, și odată intrând în priza spectacolul am întins peste o masă, pe fiecare era un sfeșnic cu o lumânare, și părul a venit deasupra lumânării și părul a luat foc. (...) Acel domn mi-a trecut părul printre palme și s-a stins, dar a rămas un miros”, a povestit Maria Dragomiroiu la Antena Stars.


Vedeta nu a vrut să dezvăluie mai multe secrete, deoarece în doar două săptămâni va lansa pe canalul ei de Youtube propriul vlog despre îngrijirea părului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel