Maria Dragomiroiu se face vlogger: „Ăsta e viitorul. O să pun mai multe episoade despre îngrijirea părului”

Data publicării:
Maria Dragomiroiu, foto Instagram
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, foto Instagram

Pandemia de coronavirus a făcut-o pe Maria Dragomiroiu să speculeze afacerea viitorul, aceea de vlogger. Cântăreața de muzică populară vrea să facă videoclipuri în care să explice cum își îngrijeste ea părul. 

Maria Dragomiroiu este un artist cu spirit de antreprenor. Cum spectacolele au fost tot mai rare în perioada pandemiei, cântăreața de muzică populară n-a stat pe gânduri și a mai găsit o profesie pe care o poate face cu succes. Aceea de vlogger. Și despre ce ar putea discuta marea doamnă a muzicii populare, dacă nu despre podoaba capilară. Artista are un păr bogat și sănătos, care a făcut de multe ori subiectul primelor pagini ale ziarelor. Mulți sunt cei care se întreabă cum face să își păstreze părul atât de lung și de strălucitor. Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Maria Dragomiroiu are de gând să își dezvăluie toate secretele de îngrijire a părului, pe YouTube.


„O să pun pe Youtube mai multe episoade despre îngrijirea părului: cum îl usuc, cum îl îngrijesc, a câte două-trei minuțele. Ăsta e viitorul și trebuie să ținem pasul. O să le arăt fanilor cum m-am vopsit acasă, cum dorm, cum îmi îngrijesc părul și mai multe lucruri interesante”, a declarat în exclusivitate artista pentru FANATIK.

Chiar dacă este pregătită să îmbrățișeze postura de vlogger, artista nu își neglijează deloc nici cariera muzicală. 

Maria Dragomiroiu a lansat la sfârșitul anului trecut două piese, ale căror videoclipuri au fost filmate la Muzeul Satului din Râmnicu Vâlcea, „Pragul părintesc” și „Plânge-n poartă un părinte”.

„Sunt melodiile mele. Versurile mi le-a dăruit Florin Pește de la Drăgășani, acolo am și înregistrat în studioul său. Melodiile sunt despre familie, despre părinți. Pentru mine, familia este sfântă, e centrul Universului. Acolo, acasă trebuie să fie iubirea, ea e pomul vieții, Le doresc oamenilor să aibă sprijinul acela, să alerge acasă, cu sufletul, cum pot, acolo să fie apreciați și iubiți”, a mai spus Maria Dragomiroiu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel