Maria Dragomiroiu, despre turneul pe care l-a avut alături de Bogdan de la Ploiești: "Eu sunt deschisă pentru orice fel de muzică"

Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu și Bogdan de la Ploiești, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu și Bogdan de la Ploiești, facebook/ colaj foto

Maria Dragomiroiu a vorbit despre turneul pe care l-a avut alături de Bogdan de la Ploiești. Artista a încheiat  spectacolele de pe litoral.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Artista a fost foarte ocupată în ultima perioadă cu evenimentele și spectacolele, alături de diverși artiști. Unul dintre ei este Bogdan de la Ploiești. Maria Dragomiroiu a mărturisit că îl apreciază pe artist pentru succesul său. 

Maria Dragomiroiu: „Eu sunt deschisă pentru orice fel de muzică”

"Fiecare gen muzical are locul lui. Eu sunt deschisă pentru orice fel de muzică, pentru că dacă lumii îi place, categoric înseamnă că se regăsesc în aceste cântece.

Noi am fost în turneu împreună pe litoral, pentru că astăzi este ultimul spectacol. Plec de la București la Eforie Nord și Neptun, special pentru acest spectacol, pentru că soțul meu este, pot spune, ultimul mohican, care nu vrea să lase să moară acest tip de spectacol cu care este obișnuit publicul care vine la mare. Fiind un spectacol de varietăți, fiecare se simte bine și are ce să vadă.Soțul meu, în fiecare an zice că nu mai merge, dar uite că merge.

Nu poate să i se ia din sânge, este un impresar adevărat care aduce lumea în sală cu bani. Adică, omul plătește bilet ca să vadă artistul pe care îl apreciază. E foarte greu în ziua de astăzi. Le mulțumim toți artiștii care am fost în această vară pe litoral, mulțumim tuturor celor care au venit și și-au petrecut o seară cu noi, pentru ă noi ne-am simțit foarte bine." , a declarat Maria Dragomiroiu pentru WOWbiz.ro. 

Cum își îngrijește Maria Dragomiroiu părul 

Maria Dragomiroiu are o grijă deosebită de părul ei. De la spălat, uscat și până la modul în care îl tunde și unde îl aruncă apoi, nimic nu e la voia întâmplării. Artista are câte un ritual deosebit pentru fiecare pas din procesul de îngrijire a părului. 

"Nu știu dacă mă ajută sau nu, poate mă ajută cumva, dar faptul că îl iubesc așa mult, probabil că de asta mă și ține. Bineînțeles că iau și vitamine, când văd că îmi mai cade, primăvara și toamna sau când ești foarte supărat, stresat și sfătuiesc pe toată lumea să ia câte o vitamină ori de păr, ori pur și simplu vitamine pentru corp să crească imunitatea și atunci el își revine. Părul meu nu este așa, pentru că îl țin numai strâns, nu îl las desfăcut, doar când cânt, când am evenimente, pentru că asta e imaginea mea, dar altfel îl țin strâns, pentru că s-ar toci de spate, se încurcă. Am grijă de el să nu se încurce, să nu îl bată vântul, să intre praf mult prin el, probabil că toate astea contează.", a mărturisit Maria Dragomiroiu pentru WOWbiz.ro.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” 

Maria Dragomiroiu a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre ritualul de îngrijire pe care îl are pentru a-și menține tenul fără riduri, dar ne-a dezvăluit și informații din culisele zilei ei de naștere.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Marea artistă a împlinit recent vârsta de 67 de ani, însă pare că timpul nu-și face deloc simțit prezența asupra fizicului ei și asupra tenului veșnic tânăr. Cântăreața de muzică populară reușește acest lucru, în ciuda stresului zilnic la care este supusă și în ciuda orelor târzii la care se culcă în fiecare noapte. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul de îngrijire peste care nu trece niciodată seara și despre cum reușește să își mențină tenul tânăr. 

„Eu mă culc numai pe la 2-3 noaptea și dimineața, rar mă trezesc după 9, de obicei atunci mă trezesc, pentru că începe altă zi, cu alte probleme, care trebuie rezolvate, tocmai din acest motiv este și acest stres, care obosește omul. Eu nu sunt scutită de el. Am de toate și, de multe ori, mai multe greutăți, fericirea și bucuria trece repede, dar te încarcă. Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele.”, a povestit Maria Dragomiroiu în exclusivitate pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel