Maria Dragomiroiu, criticată pentru pozele în costum de baie. Cum răspunde artista: „Am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile”

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Dragomiroiu, foto Facebook
Descriere foto: Maria Dragomiroiu, foto Facebook

Maria Dragomiroiu le răspunde celor care au criticat-o pentru că s-a pozat în costum de baie. 

Zilele trecute, Maria Dragomiroiu și-a impresionat fanii cu o serie de imagini din vacanță.  
Artista în vârstă de 66 de ani se afla în concediu în America, mai exact în Miami. Aflată la plajă, artista nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie, cu pletele în vânt, radiind de fericire.


A urmat un val de critici din partea internăuților, care au judecat-o pe artistă că s-a lăsat fotografiată în acest fel. 

Recent, invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Maria Dragomiroiu le-a răspuns celor care au criticat-o.  


„Nu vreau să-mi amintesc de lucruri care îmi strică sufletul. Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile.  Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, să fii mai optimistă. Eram într-un costum de baie decent. Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști. Cât suntem pe acest pământ, toată viața un artist face tot ce e bine pentru sufletul oamenilor. Este o muncă să arăți bine, e totul o competiție și dacă nu se apreciază asta îmi pare rău. Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media. Bebe mi-a zis foarte bine, bravo”,   a dezvăluit Maria Dragomiroiu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. 

Maria Dragomiroiu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a sărit imediat în apărarea artistei, spunând că o admiră că o admiră, atât din punct de vedere al talentului muzicat, cât și al fizicului. El a spus că este fascinat de modul în care aceasta se îngrijește, la cei 66 de ani. 


"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des.  (...) ”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! ", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Impact.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel