Maria Dragomiroiu, confesiuni dureroase. Artista a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa: "De multe ori nu am avut bani de pâine"

Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, captură TV/ Kanal D

Maria Dragomiroiu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. 

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista a trecut prin momente grele de-a lungul timpului. Recent, Maria Dragomiroiu a fost invitată  în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", acolo unde a vorbit despre greutățile vieții.

Maria Dragomiroiu, confesiuni dureroase

Interpreta de muzică populară a recunoscut că viața ei nu a fost una ușoară și chiar a avut momente în care nu avea bani nici măcar pentru o pâine. Cu toate astea, a continuat să încânte românii de pretutindeni cu melodiile sale de suflet.

"De multe ori nu am avut bani de pâine și m-a marcat acest lcuru. Mi-aduc aminte și când cântam la bar, era un grup și pe o fată din grup o duceam până la Cuțitul de Argint și ne dădea 10 lei, asta la 2 noaptea când se termina barul. Și într-o seară nu ne-a dat, ne-a zis că ne dă mâine seară. A căzut cerul pe noi, pentru că noi ne bazam pe acei bai de pâine și știu ce înseamnă.

De foarte multe ori nu am avut, dar m-am lăsat pe mine, nu am mâncat, dar pentru copii tot timpul am avut. Apoi pe ei i-am dus la mama la țară și acolo au avut de toate, au avut și dragoste și îmi era dor de ei și nu puteam sta fără ei. Vara, la mare, nu știu cum le puteam face pe toate, cu 2 copii după tine, să cânți în 5 locații, iar dimineața femeile de serviciu la 5 dimineața veneau să-și ia gălețile, că era oficiu acolo unde dormeam noi

și era greu că aveau 2 și 3 ani. Atunci mi-am făcut și cel mai frumos costum popular al meu, cuseam mărgele. Nu mi se părea greu.", a mărturisit Maria Dragomiroiu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Care este cel mai mare regret al Mariei Dragomiroiu

 Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola,interpreta de muzică populară a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Mai exact, artista regretă faptul că părinții săi nu mai sunt în viață.

Câtăreața a recunoscut că îi e dor de perioada copilăriei și de momentele petrecute în sânul familiei. 

Maria Dragomiroiu: „Este un mare regret, dar și durere sufletească”

 „Este un mare regret, dar și durere sufletească, faptul că nu mai trăiesc părinții mei, să se bucure și să se mândrească cu mine, pentru că eu simt nevoia să fiu copil, nu contează vârsta. Această stare de a fi ocrotit, de a-ți spune cineva o vorbă bună, de a ști că este cineva căruia să te destăinui și să-i spui ce necaz ai și să te mângâie, nu să te judece, care este mama, tata. Mi-e dor de ei, eu am rămas tot copil, ”Prâslea” ăla mic, cum îmi spunea tata. Simt nevoia să îi aud pe bătătură, cum îmi spune : ”Hai la tata”, ”Hai la mama”. Mi-e greu. Faptul că nu mai sunt ei să se bucure pentru ce am făcut, pentru cinstirea lor, să fie mândri de mine. Este un subiect despre care nu pot să vorbesc, fără să mi se înnoade în gât lacrimile. Mi-e foarte dor de ei.”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru Spectacola.

Citește și: Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Maria Dragomiroiu EXCLUSIV

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience