Maria Dragomiroiu, virală pe TIKTOK, după ce s-a filmat în timp ce își tundea părul. Cum arată artista acum

Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook

Maria Dragomiroiu a ajuns virală pe TIKTOK, după ce s-a filmat în timp ce își tundea părul. 

Maria Dragomiroiu are o grijă deosebită de părul ei. De la spălat, uscat și până la modul în care îl tunde și unde îl aruncă apoi, nimic nu e la voia întâmplării. Artista are câte un ritual deosebit pentru fiecare pas din procesul de îngrijire a părului. Recent, artista a devnit virală pe platforma TIKTOK, după ce s-a filmat în timp e își tundea „doar 10 centimetrii” din păr. O prietenă a ajutat-o pe vedetă să se tundă, iar ulterior a împărtășit cu fanii și rezultatul final.

Maria Dragomiroiu, virală pe TIKTOK, după ce s-a filmat în timp ce își tundea părul

„Nu vreau să stea unde este mizerie, unde este urât, pentru că este iubirea mea. Deci nu este tocit, nu este ars, este crescut, sunt fire noi care cresc de aici, așa, de la rădăcină și sunt foarte fericită că îmi cade foarte puțin păr. Doamne ajută! Fetelor, nu e ușor, dar e frumos. Sper, dragi prieteni, să vă surprind plăcut cu acest clip”, a spus Maria Dragomiroiu.

@mariadragomiroiuofficial

Sper dragi prieteni să vă surprind plăcut cu acest clip! ❤️????❤️????❤️

♬ sunet original - Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” 

Maria Dragomiroiu a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre ritualul de îngrijire pe care îl are pentru a-și menține tenul fără riduri, dar ne-a dezvăluit și informații din culisele zilei ei de naștere.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Marea artistă a împlinit recent vârsta de 67 de ani, însă pare că timpul nu-și face deloc simțit prezența asupra fizicului ei și asupra tenului veșnic tânăr. Cântăreața de muzică populară reușește acest lucru, în ciuda stresului zilnic la care este supusă și în ciuda orelor târzii la care se culcă în fiecare noapte. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul de îngrijire peste care nu trece niciodată seara și despre cum reușește să își mențină tenul tânăr. 

„Eu mă culc numai pe la 2-3 noaptea și dimineața, rar mă trezesc după 9, de obicei atunci mă trezesc, pentru că începe altă zi, cu alte probleme, care trebuie rezolvate, tocmai din acest motiv este și acest stres, care obosește omul. Eu nu sunt scutită de el. Am de toate și, de multe ori, mai multe greutăți, fericirea și bucuria trece repede, dar te încarcă. Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele.”, a povestit Maria Dragomiroiu în exclusivitate pentru Spectacola.

Ritualul peste care artista nu trece niciodată seara

Chiar dacă nu petrece timp în saloanele de înfrumusețare, artista de muzică populară ne-a mărturisit faptul că are mare grijă de tenul ei, iar seara nu trece niciodată peste un ritual.

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum.”, ne-a mai povestit artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel