Maria Dragomiroiu, în DOLIU. Artista este devastată de durere: „Si-a luat rămas bun acum câteva zile”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, facebook

Maria Dragomiroiu trece prin momente grele, după ce a pierdut o persoană dragă din viața ei. 

Familia Mariei Dragomiroiu trece prin momente cumplite. Tatăl cunoscutului impresar Bebe Mihu, Răducu Florin Mihu, a încetat din viață luni, 14 martie. Anunțul trist a fost făcut de către artistă, pe rețelele de socializare. 

Interpreta de muzică populară a mărturisit, cu durere în suflet că socrul său și-a prevestit moartea și, și-a luat rămas bun de la artistă, cu câteva zile înainte de a-și da ultima suflare. 

„A plecat dintre noi Răducu nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios.

Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez <Odihnă veșnică!> O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”,a  scris solista, pe Facebook.

Ce relație este între Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Cântăreața are o carieră de succes și o căsnicie minunată care durează de mai bine de 30 de ani. Maria Dragomiroiu a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei este omul care i-a fost întotdeauna aproape și care a sprijinit-o necondiționat.

Totodată, artista consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că l-a întâlnit pe soțul ei, care a ajutat-o întotdeauna să treacă peste neplăcerile vieții, dar și peste problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Maria Dragomiroiu a precizat că toate meritele sale îi revin soțului său.

„Asta este de la Dumnezeu să ai orocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat.”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel