Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Cei doi au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă/ FOTO

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil.

Maria Constantin și iubitul său au spus cel mai sincer „DA”, în fața ofițerului de stare civilă, astăzi, 25 iulie 2023. Cei doi au devenit, oficial, soțoț și soție. Totodată, astăzi, cei doi își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu, la biserica lor de suflet. Cu toate astea, proaspeții căsătoriți au decis ca petrecerea să nu fie tot astăzi. 

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit

Artista a făcut și primele declarații despre marele eveniment. Miresica a recunoscut că a avut mari emoții, deși s-a pregătit de acest moment cu mult timp în urmă. Maria Constantin a mărturisit că au avut alături doar familia și câțiva prieteni apropiați. Totodată, vedeta a precizat că au ales să facă și cununia religioasă acum, deoarece, pe 4 august, când va avea loc petrecerea, suntem în post și nu este bine. 

„Am avut emoții, dar am organizat o cununie foarte restrânsă cu familiile și prietenii. Robert a fost și el emoționat, deși am luat-o ca pe un eveniment pentru sufletul nostru cu familiile și câțiva prieteni. Noi ne-am concentrat mai mult pe petrecere pe care am organizat-o multă vreme, dar este inevitabil să nu ai emoții.

Am lăsat pe 4 august nunta cea mare. Am vrut să facem cununia religioasă acum pentru că pe 4 august pică postul. Nu am vrut să facem nunta în post.  Vom face cununia religioasă astăzi. Petrecerea va rămâne pe 4 august”, a spus frumoasa artistă, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Maria Constantin: „O să fie ultima oară când spun `DA`”

“ Este o biserică pe care au ales-o nașii noștri. Au făcut și ei tot acolo cununia religioasă și au spus că le-a mers foarte bine. Am ales inclusiv preotul care i-a cununat pe ei și din acest motiv am decis să mergem pe mâna lor. Nașii noștri, Rustem și Krystiana au o căsnicie atât de frumoasă. O să fie ultima oară când spun `DA`”, a dezvăluit emoționată Maria Constantin pentru FANATIK.

Deși astăzi este o zi deosebită pentru ea și soțul său, Maria Constantin a declarat că în această seară are eveniment și va merge să cânte. 

„Diseară avem eveniment și din acest motiv nu am chemat multă lume la nuntă. Noi având eveniment, trebuie să mergem în seara aceasta să cânt. Nu aveam cum să facem și petrecere. Aceasta a fost singura zi liberă până spre seară și pentru nași și pentru noi.  Eu și în ziua nunții mă duc la eveniment să cânt, am de respectat contractele” , a mai spus vedeta, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cum va arăta petrecerea

“Noi am stabilit să facem nunta în aer liber în perioada în care este cald. Ne-am gândit la ideea de soare, de căldură. La noi cald este iulie-august, așa că a trebuit să ne punem nunta în acea perioadă. Nu este o nuntă tradițională.

Este o nuntă atipică, va fi ca o petrecere totul. Toată lumea va trebui să vină îmbrăcată în alb. Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese. Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine

Nu vom respecta nicio tradiție la nuntă. Nu suntem cu respectarea tradițiilor pentru eu consider că aceste lucruri îți iau mult din timp. Nu vrem să respectăm nicio tradiție. Ar fi o idee să dăm brățări ca la festivaluri”, a dezvăluit pentru FANATIK.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 25 iul 2023, 16:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience