Maria Constantin și Robert Stoica au amânat nunta. Anunțul a fost făcut chiar de artistă: „Sper că a treia oară să fie cu noroc”

Data publicării:
Maria Constantin și iubitul, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin și iubitul, sursa instagram

Maria Constantin a anunțat că a anulat nunta cu Robert Stoica. Artista nu va ajunge la altar anul acesta.

După mai multe relații eșuate, Maria Constantin și-a găsit liniștea în bratele lui Robert Stoica. Anul trecut, cei doi au decis să facă următorul pas, astfel că s-au logodit. Deși intenționau să își unească destinele în fața lui Dumnezeu anul acesta, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

„Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.

 

Maria Constantin: „Sper că a treia oară să fie cu noroc”

De-a lungul timpului, Maria Constantin a avut parte numai de experiențe neplăcute în legătură cu căsătoriile, însă speră ca a treia oară va fi cu noroc. Maria Constantin s-a despărțit cu scandal de tatăl fiului său, iar căsnicia cu Marcel Toader i-a adus numai probleme după divorț.

„Nu a fost dorința mea acerbă de a avea un trecut tumultuos. Mi-am dorit, pur și simplu, o familie. Dacă nu a fost să fie, asta este. Eu, în sfârșit, mi-am găsit liniștea aia pe care o căutam. Sper că a treia oară să fie cu noroc! Eu am pus punct de fiecare dată pentru că nu mă mai simțeam ok. Nu mă interesează că mă judecă lumea. Lumea nu-mi achită mie facturile lună de lună. Trecutul este trecut, prezentul este prezent!“, a mai spus cântăreața pentru sursa mai sus menționată.

Maria Constantin, drama neștiută

 

Maria Constantin a mărturisit că plecarea tatălui său din viața ei a afectat-o profund și este de părere că nu o să poată trece vreodată peste această etapă, mai ales că ea și tatăl său aveau o relație foarte strânsă. Artista a povestit că părintele său s- a stins din viață în urmă cu șase ani, în urma unui infarct.

Interpreta de muzică populară a declarat că moartea tatălui său a marcat-o profund, mai ales că nu a reușit să se exteriorizeze. Totodată, artista a precizat că oricât ar încerca să plângă pentru pierderea tatălui ei, lacrimile sunt în zadar și niciodată nu a putut să facă acest lucru și să simtă că s-a eliberat de durere. Cu toate astea, Maria Constantin știe că tatal ei o veghează și îi este mereu aproape.

"De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiata de tata decât de mama. Eu nu am apucat sa ma exteriorizez și de câte ori ma gândesc la el este foarte dureros. ", a mărturisit Maria Constantin în direct la Antena Stars.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel