Maria Constantin, replică tăioasă către fiul lui Marcel Teoader, după ce a acuzat-o de minciună: ”Tu n-ai stat cu noi în casă...”

Data publicării:
Maximilian și Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maximilian și Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin i-a dat mai multe replici dure lui Maximilian, fiul lui Marcel Teoader,după ce acesta a acuzat-o de minciună.

Maria Constantin și Marcel Teoader au format un cuplu timp de doi ani, însă divorțul celor doi s-a lăsat cu mare scandal, chiar înainte ca acesta să își de-a ultima suflare. Acum, scandalul continuă între artistă și Maximilian, fiul lui Marcel Teoader, care-i interzice să mai folosească numele tatălui sau, dar și să-i ponegrească imaginea.

Invitată la Antena Stars, Maria Constantin a făcut dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Marcel Teoader. Aceasta a mărturisit că în căsnicia cu afaceristul au existat și momente de agresiune fizică, însă fiul regretatului Marcel Toader, Maximilian a mărturisit că nu este adevărat și că i se pare josnic faptul că până acum nu a spus nimic, iar la aproape doi ani de la moartea tatălui său vine să facă aceste acuzații.

Artista nu a putut să se abțină și i-a dat o replică dură lui Maximilian, după ce a acuzat-o de minciună.

”Tu nu ai stat cu noi în casă, ca să știi ce am trăit eu acolo! Eu nu i-am dorit moartea lui Marcel, oricât Dacă eu spuneam tot adevărul atunci la divorț, ținea scandalul trei ani, nu doar unul.de mult rău mi-a făcut omul ăsta. Nu am spus la acea vreme de agresiuni și violențe pentru că nu s-ar fi rezolvat nimic.”, a spus ea pentru Click.ro.

Maximilian, fiul lui Marcel Teoader, consideră că Maria Constantin i-a făcut foarte mult rău tatălui său.

„Nu știu de ce nu a făcut aceste declarații în momentul în care s-a despărțit de tatăl meu, și nu acum, la aproape doi ani de la moartea lui, având în vedere că în momentul despărțirii a afirmat public că nu a fost agresată fizic de către el!

Iar despre faptul ca a fost înșelată în timp ce era la Ferma, eu unul nu știu nimic. Înțeleg dorința de a apărea la televizor și de a povesti trecutul, dar nu înțeleg de ce ai face afirmații negative despre un om mort, care nu se poate apăra! Căsnicia cu Maria i-a făcut rău tatălui meu”, a declarat Maxiliman Toader pentru Click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel