Maria Constantin, reacție vehementă după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu: „Dacă voi spuneți că eu semăn cu ea...”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: TikTok/Maria Constantin. Sursă foto: Instagram/Bianca Drăgușanu
Descriere foto: Captură video: TikTok/Maria Constantin. Sursă foto: Instagram/Bianca Drăgușanu

Maria Constantin a reacționat în mediul online, după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi diin țară. Ea este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Artista postează aproape zilnic conținut pentru a-și ține fanii la curent.

Maria Constantin, reacție vehementă după ce a fost comparată cu Bianca Drăgușanu

După ce a primit un comentariu cu privire la asemănarea dintre ea și Bianca Drăgușanu, blondina nu s-a putut abține și a reacționat în mediul online. 

„Asta trebuie să fie de bine, nu? Eu am văzut-o pe Bianca Drăgușanu în realitate și, sincer, nu uitați vârsta pe care o are, 42 sau 43 de ani. Dumneavoastră nu știu câți ani aveți, dar nu știu dacă arătați ca Bianca Drăgușanu. Eu mă mândresc, dacă dumneavoastră spuneți că semăn cu Bianca Drăgușanu, e de bine”, a fost reacția Mariei Constantin.

Nu este pentru prima oară când artista a fost asemănată cu Bianca Drăgușanu. Ea a mai fost comparată după experiența de la Survivor. Deși a petrecut doar o săptămână în Republica Dominicană, condițiile de trai și-au spus cuvântul, astfel că părul său a avut de suferit și a fost nevoită să-și tundă jumătate din păr și să se vopsească castaniu. Internauții aproape că nu au recunoscut-o și au comparat-o cu Bianca Drăgușanu.

Maria Constantin, detalii cutremurătoare din căsnicia cu Marcel Toader

Maria Constantin a fost invitată recent în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare despre mariajul pe care l-a avut cu Marcel Toader. Artista a mărturisit că deși la început relația era frumoasă și lipsită de probleme, cu timpul aceasta s-a transformat într-un adevărat coșmar și i-a adus multă suferință. 

„Multă lume o să spună că el a ieșit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru că domeniul meu este de muzică populară, sunt artist. Mi-am dorit din tot sufletul meu să nu mă bag într-o asemenea mizerie, cacealma. Era o perioadă în care oamenii erau plătiți să se ducă la televizor. Spuneau tot felul de lucruri despre persoana cealaltă, venea și persoana cealaltă, primea o altă sumă, spunea și ea. Toată lumea era fericită. Eu nu am vrut lucrul acesta, câștig foarte bine din meseria pe care o am. Nu îmi doream ca eu să merg și să mă bag într-un scandal în care nu îmi era locul. Nu voiam să spun lucruri despre omul lângă care am trăit și lângă care am petrecut o perioadă frumoasă din viața mea, după care nu a mai fost frumoasă. S-a transformat în cea mai urâtă perioadă din viața mea.

Oamenii să nu creadă că nu eram afectată. Asta este altă parte că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi. Am ajuns și la psiholog. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste toate lucrurile astea. Am încercat să mă îngrop în muncă, să nu mai fiu atentă, chiar dacă presa era pe la porțile facultății. A fost o perioadă groaznică pentru mine. Mi-am schimbat și de vreo două sau trei ori chiria, pentru că mă trezeam cu oamenii de la televiziune la casa scării. Nu a fost ușor deloc. (...) Foarte multe detalii care erau prezentate la televizor ca probe împotriva lui erau reale și le aveam, dar nu le-am dat. Puteam să fac un mare tam-tam, dar nu m-a interesat pentru că nu mă interesează să îmi bat joc de viața cuiva, chiar dacă acel om mi-a făcut rău. Dumnezeu are grijă  de toată lumea”,  a mărturisit Maria Constantin în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.              



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel