Maria Constantin nu are voie să rămână însărcinată. Din ce cauza i-a fost interzis acest lucru

Data publicării:
Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin are interzis de la medic să rămână însărcinată. Artista a dezvăluit care este motivul.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta se mândrește și cu un corp de invidiat. Cu toate astea, artista nu a fost multumită de aspectul ei, spunând că a fost complexată de bustul său după ce a născut, motiv pentru care a decis să treacă pragul medicului estetician, acolo unde și-a pus silicoane.

Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor artistei. Cu toate astea, medicii au venit și cu o veste mai puțin bună. Aceștia i-au interzis Mariei Constantin să rămână însărcinată timp de un an. Doctorii i-au explicat artistei că dacă va rămâne însărcinată există riscul ca operația să se deschidă sau chiar ca implantul să se întoarcă.

„Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu”, a spus Maria Constantin, potrivit Click.

Maria Constantin este extrem de fericită alături de iubitul ei. Deși credea că nu își va găsi sufletul pereche, în urma relațiilor eșuate pe care le-a avut, iată că lucrurile stau diferit, iar artista e mai îndrăgostită ca niciodată.

''Noi oricum suntem siguri de relația noastră și a fost frumoasă de la bun început. Iubirea este acasă în liniște, iar cel mai important este că am făcut publică acea fotografie pentru că ne înțelegem foarte bine, suntem împreună de un an, locuim, de fapt, de un an împreună. Totul a venit de la sine, iar Dumnezeu le-a rânduit pe toate. De când tată meu nu mai este, m-am apropiat mult mai mult de Dumnezeu și am înțeles că toate se întâmplă când vrea Dumnezeu. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste atât de frumoasă. Nu am crezut la început că o să fie atât de serios'', a spus artista la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel