Maria Constantin, mesaj dur pentru răutăcioși, după ce s-a aflat că a fost vânzătoare la tarabă: „Este o rușine să muncești?”

Data publicării:
Maria Constantin, foto Instagram
Descriere foto: Maria Constantin, foto Instagram

Maria Constantin le-a dat peste nas răutăcioșilor, după ce s-a aflat că a fost vânzătoare la o tarabă de dulciuri.

Maria Constantin este în culmea fericirii de când și-a găsit sufletul pereche. Fanii s-au bucurat să o vadă din nou pe artistă îndrăgostită și fericită. Cu toate astea, există și răutăcioși care vor să îi pună bețe în roate artistei. Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de iubitul ei. Printre cei care i-au complimentat pe cei doi, au existat și câțiva răutăcioși. 

Mai exact, un internaut a făcut public faptul că artista vindea dulciuri la tarabă pe vremuri și că nu ar fi o femeie potrivită pentru Robert Stoica.

„Cum te-ai pricopsit frate cu asta care vindea turtă dulce la tarabă, în Constituției?!”, a fost comentariul unui internaut.

Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat imediat replică internautului răutăcioș. Maria Constantin a recunoscut că este adevărat acest lucru, însă nu îi este rușine cu trecutul ei, ba chiar se mândrește că a muncit cinstit.

„Și ce?! E o rușine să muncești? Nu contează. Da, frate, mie îmi place să vând turtă dulce. Vând orice. E important să vând și șă nu stau să cer bani de la altcineva și că mi-am câștigat singură existența. Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut, dar mi-am câștigat singură existența și nu am cerut nimănui. Nu îmi e rușine să muncesc. Și mâine pot să mă duc la Constituției și să-mi pun o tarabă acolo. Pot să dau și cu mătura și cu sapa”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel