Maria Constantin, mărturisiri dureroase din căsnicia cu Marcel Teoader: ”Îmi doream să nu mă mai trezesc”

Data publicării:
Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin a făcut dezvăluiri neștiute din căsnicia cu Marcel Teoader. Artista a recunoscut că a fost bătută și înșelată.

La doi ani după moartea lui Marcel Teoader, Maria Constantin a făcut dezvăluiri dureroase din perioada în care cei doi au fost căsătoriți.  După doar doi ani de căsnicie, aceștia au divorțat cu mare scandal, aruncându-și vorbe grele și acuzații grave.

Cu toate astea, artista a preferat să nu vorbească despre problemele care au dus la ruperea căsniciei. Acum, artista și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre motivele care au făcut-o să ia decizia de a pune capăt căsniciei sale. Aceasta a recunoscut că a fost bătută și înselată de Marcel Teoader.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplul fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere, te simți în plus… am consierat că decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine”, a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

După tot ce s-a întâmplat între ea și Marcel Teoader, Maria Constantin a mărturisit că a trecut peste doar cu ajutorul specialiștilor.

”În momentele respective mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta. Toată lumea mă suna de tot ce se discuta. A fost foarte dur că a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult. Într-o noapte mama m-a sunat și plângea… Eu încercam să fiu tare și îmi doream ca a doua zi să nu mă mai trezesc. Am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a mai declarat Maria Constantin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel