Maria Constantin îi dă replica Biancăi Drăgușanu, după ce a acuzat-o că poartă haine fake: E prea puțin important dacă este fake, în momentul în care nu ai ce pune copiilor pe masă

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Interpreta de muzică populară, Maria Constantin, a avut prima reacție la adresa comentariului făcut de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost invitată, zilele trecute, în cadrul unei emisiuni, unde a criticat stilul vestimentar al Mariei Constantin. Blondina a comentat mai multe ținute, printre care și pe cea a interpretei de muzică populară, de care nu a fost foarte impresionată.

„Nu știu cine este, dar astea sunt fake sută la sută”,  a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.

Replica Mariei Constantin

Replica cântăreței de muzică popular nu a întârziat să apară. Maria Constantin spune faptul că nu este o cunăscătoare a acestor detalii și nici nu o interesează dacă hainele pe care le poartă reprezintă un brand sau sunt fake. Intenția artistei a fost să ajute o femeie fără prea multe posibilități.

”Eu nu am treabă cu lucrurile astea, eu pur și simplu hainele respective le-am luat pentru că am vrut să o ajut pe o fată, care se descurcă foarte greu și care are doi copii de crescut, iar hainele respective le aduce fata. De unde le aduce, este strict problema ei. Eu am vrut să o ajut, să-i fac o postare, ca oamenii să cumpere de la ea. Asta a fost sugestia pe care am făcut-o eu. Acum prea puțin important este dacă este fake sau nu este fake, mai ales în momentul în care nu ai ce pune copiilor pe masă să mănânce. Eu asta am făcut. Am vrut să o ajut pe o fată, care-mi este dragă. Eu admir femeile care sunt independente, care vor să se descurce singure și tocmai de asta am vrut să o ajut. E prea puțin important dacă hainele alea sunt fake sau sunt originale., a declarat Maria Constantin, potrivit sursei citate.

"Nu-mi permit să cumpăr haine de firmă"

"Este o modă. Eu, de exemplu, dacă nu-mi permit să cumpăr niște haine de firmă, mai bine îmi cumpăr niște haine normale, care nu trebuie să aibă neapărat inscripționat un brand sau eu mai știu ce. Deci eu sunt de principiul că mai bine cumpăr ceva normal, pe bugetul pe care mi-l permit și astfel o să arăt tot timpul perfect. Dar numai că în România este trendul acesta, inclusiv și cei care vând la magazin au haine de brand sau eu mai știu ce firme. Ăsta este un trend în România. Eu pur și simplu n-am vrut decât să o ajut pe fata respectivă. Foarte multe fete se îmbracă de firmă, nu contează dacă sunt fake-uri sau nu, dar le place cumva să-și arate firmele pe ele. Eu am vrut doar să ajut și să fac o faptă bună pentru fata respectivă”,  a continuat Maria Constantin.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel