Maria Constantin, primele imagini cu noile silicoane. Artista a dezvăluit motivul pentru care și-a mărit bustul: „Aveam un complex”

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Constantin le-a dezvăluit fanilor adevăratul motivul real pentru care a decis să își pună silicoane.

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Artista are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care în urmă cu doar câteva luni a ajuns pe mânile medicului estetician. Aceasta a mărturisit că era complexată de faptul că sâii ei nu mai erau la fel de fermi, iar din această cauză a decis să îi pună implant mamar.

Cântăreața a povestit că s-a recuperat foarte repede după intervenție, mai ales că a ascultat cu strictețe sfaturile medicului.

„Eu voiam doar o ridicare, dar medicul mi-a zis că nu se poate doar atât. Am zis bine, hai să merg pe mâna ta. Dacă medicul nu îmi era prieten, nu cred că aveam încredere. Aveam un complex de acum 11 ani, nu puteam purta rochii fărăr sutien, se vedea inestetic. Am ales să fac în perioada asta pentru că, dacă tot nu sunt spectacole, am avut timp să mă recuperez. Nu am avut dureri, doar în prima zi, o presiune pe piept.

A fost o operație complicată, dar nu am avut dureri după, m-am recuperat rapid. Nu am avut probleme, că am și respectat strict toate indicațiile medicului. Nu am voie 6 luni sală, nu am avut voie să fumez, și cu sexul a fost o mică problemă, dar am trecut peste acea etapă, chiar dacă a fost greu pentru mine”, a declarat Maria Constantin la Xtra Night Show.

Cât despre relații, Maria Constantin a povestit că este foarte fericită în relația actuală și că au mari planuri împreună. Despre fostul său iubit însă, fotbalistul Dacian Varga, artista spune că nu a fost potrivit pentru ea.

„Am considerat că nu am fost compatibili. Am stat un an, dar am văzut că nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu veneam și dintr-o relație în care toată lumea era împotriva mea. Am stat după aproape un an fără să mai ies, fără să merg la petreceri, doar unde aveam treabă și atât, nu mai voiam să am nimic cu nimeni, chiar nu îmi doream o relație, a fost așa „hai să încerc”. Iar acum am decis să oficializez totul când voi găsi omul potrivit, și uite că l-am găsit, e ca și luat”, a mai adăugat Maria Constantin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel