Maria Constantin, cu ochii în lacrimi. Totul s-a întâmplat de față cu Iulia Albu: ”Îmi cer scuze că plâng, dar nu mă pot abține”

Data publicării:

Iulia Albu i-a adresat noi cuvinte Mariei Constantin, după ce în urmă cu ceva timp s-a legat de stilul ei vestimentar.

Iulia Albu a luat-o în vizor recent pe Maria Constantin, criticându-i aspru atât stilul vestimentar, cât și culoarea pielii, care era prea bronzată. Acum însă, se pare că jurata show-ului Splash! Vedete la apă, care are premiera joi, 11 august, și-a schimbat părerea despre artistă, care este una dintre concurentele acestei ediții ce trebuie să înceapă pe Antena 1. Celebrul critic de modă și-a arătat toată aprecierea față de blondină, ba mai mult, a recunoscut faptul că a judecat-o greșit pe aceasta.

„Am descoperit ceva nou în legătură cu tine! Mărturisesc că eu aveam altă părere despre tine și ai reușit să mi-o schimbi în seara asta! Fiecare dintre noi este, în orice moment, o operă în construcție și vreau să îmi promiți că vei munci în continuare la tine. Pe mine m-ai surprins într-un mod foarte plăcut, i-a spus jurata Iulia Albu, Mariei Constantin, potrivit spynews.

Paula Chirilă și Romică Țociu, coprezentatori în emisiunea Splash! Vedete la apă: ”Publicul să se aștepte la o serie de momente umoristice”

Ce i-a răspuns Maria Constantin Iuliei Albu

Replica încurajatoare a Iuliei Albu a stârnit emoția concurentei, care a izbucnit imediat în lacrimi. Maria Constantin a trebuit să se confrunte cu o fobie destul de mare, când a acceptat această provocare și, potrivit spuselor criticului de modă, se pare că a și reușit.

„Iulia, fii atentă! Sunt un om super puternic și, când am venit aici, am zis: «A, e super simplu!» În momentul în care m-am văzut pe marginea bazinului, am zis: «N-o să fac absolut nimic!» (...) îmi cer scuze că plâng, dar, efectiv, nu mă pot abține. Și cred că n-a fost antrenament la care să nu plâng.“, a spus Mariei Constantin, cu ochii în lacrimi.

 

 

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor prezintă Splash! Vedete la apă

Cum a catalogat-o inițial Iulia Albu pe artistă

În cadrul unei ediții a emisiunii ”Poliția Modei”, de pe Antena Stars, Iulia Albu spunea cuvinte destul de dure la adresa cântăreței. Aceasta nu doar că nu a fost încântată de anumite alegeri stilistice, dar nu i-a plăcut deloc nici ”pielea rotisată” pe care Maria Constantin o avea la momentul respectiv.

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Britney Spears acum 20 de ani. (...) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul .... Mersul la solar nu trebuie .... voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (...) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numește tanorexie.”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

Al cincilea sezon Splash! Vedete la apă va avea în curând premiera

Tot parcursul Mariei Constantin, dar și al celorlalte vedete va putea fi urmărit în fiecare săptămână, începând cu 11 august, pe Antena 1. Prestațiile vedetelor vor fi urmărite și notate de cei patru jurați: Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu, iar cine reușește să se califice în ultima ediție din fiecare săptămână se va lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel