Maria Constantin, înșelată de iubit. Cum a reacționat vedeta: „Nu știu dacă sunt cel mai nefericit caz”

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin a făcut primele declarații după ce a recunoscut că a fost înșelată.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Chiar dacă pe plan profesional lucrurile îi merg ca pe roate , pe plan sentimental artista nu este deloc norocoasă. Intepreta de muzică populară a trecut prin numeroase decepții amoroase, dar cu toate astea nu și-a pierdut speranța că o să-și găsească sufletul pereche.

Recent, artista a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost înșelată de fostul ei iubit. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că  nu infidelitatea reprezintă problema majoră într-o relatie, ci lipsa de încredere.

„Nu știu dacă sunt cel mai nefericit caz, cred că sunt foarte multe femei care au fost înșelate. Și atunci cea mai bună variantă este să ierți. Nu cred că înșelatul este problema, ci încrederea.”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Maria Constantin nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul care a făcut-o să sufere mărturisind că nu îi place să își facă viața personală publică.

„Nu vreau să dau nume pentru că nu e frumos, mai ales că sunt genul care încearcă să își țină viața privată. Mi se pare urât să ies si să spun despre ce s-a întâmplat acasă.

Sunt foarte bine cu iubitul meu și pot spune că m-am liniștit.”, a mai spus interpreta de muzică populară, Maria Constantin pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel