Maria Ciobanu s-a întors în România. Ce spune Ionuț Dolănescu despre revederea cu mama sa: „Am văzut-o fugitiv”

Data publicării:
Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook

Maria Ciobanu s-a întors în România. Anunțul a fost făcut de către fiul său, Ionuț Dolănescu. 

Maria Ciobanu a locuit o vreme bună în America, alături de partenerul ei de viață, unde s-a mutat din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Mai mult, se pare că peste ocean marea artistă a fost mult mai apreciată de stat, care a decis să-i ofere acesteia o pensie de aproape 3 ori mai mare decât avea în țara natală. Așadar, cântăreața, în  vârstă de 84 de ani, nu a mai pășit în România de ceva timp, însă Ionuț Dolănescu a dezvăluit faptul că artista s-a întors în sfârșit în țara natală. 

Fiul artistei  a susținut că Maria Ciobanu se simte bine și că starea ei de sănătate s-a ameliorat.

Maria Ciobanu s-a întors în România

Ionuț Dolănescu a declarat că mama sa se simte foarte bine și a fost o surpriză pentru toată lumea faptul că s-a întors în România.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani. (…)

Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul', a declarat Ionuț Dolănescu potrivit fanatik.ro.

„Mama stă acum în București'

Artistul a precizat că Maria Ciobanu se află momentan în București și urmează să facă câteva tratamente balneare pentru astm.

„E o perioadă cu concerte în fiecare zi. Am multe angajamente, ceea ce mă bucură. După Sfânta Maria se mai liniștesc puțin lucrurile. Am avut vreo 40 de spectacole în diaspora, acum că s-au mai relaxat lucrurile, luăm și noi ce prindem ca angajamente după ce am stat aproape doi ani pe bară. (…)

Mama stă acum în București, dar probabil va pleca puțin la tratament, la băi', a adăugat cântărețul de muzică populară potrivit sursei citate.

Ce avere are Maria Ciobanu

”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, susține Dragoș Dolănescu pentru ego.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel