Maria Ciobanu pleacă din nou în America. Care este motivul pentru care artista nu mai locuiește în România

Data publicării:
Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu, foto Facebook
Descriere foto: Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu, foto Facebook

Maria Ciobanu se întoarce în America. Fiul artistei, Ionuț Dolănescu, a dezvăluit motivul pentru care mama lui nu mai locuiește în România.

Recent, Maria Ciobanu s-a întors în România pentru a lua parte la un eveniment organizat de buna sa prietenă, Steliana Sima. Acum, artista se întoarce în America, acolo unde s-a și stabilit. Recent, Ionuț Dolănescu a dezvăluit motivul pentru care mama sa nu mai locuiește în România.

,,Din păcate, mama nu va rămâne în ţară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo, în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale”, a declarat cântărețul într-un interviu acordat pentru impact.ro

De asemenea, fiul artistei a declarat că mama sa s-a retras din industria muzicii, dar mai face unele excepții când vine vorba de familie sau prieteni.

„Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Şi-a anunţat retragerea în 2017 şi cam asta a fost tot. La 84 de ani are însă vocea intactă şi la fel de frumoasă. Ştiu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiaţi amici.” a mai adăugat cântărețul pentru sursa citată.

Cântăreața a fost așteptată în locuința ei din București, casa fiind îngrijită chiar de o vecină. Artista a fost întâmpinată cu multe preparate tradiționale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel