Maria Cârneci, mesaj SFÂȘIETOR după moartea lui Nelu Ploieșteanu: „Am rămas șocată. Mi se rupe sufletul”

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, Maria Cârneci, colaj, captura foto Youtube
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, Maria Cârneci, colaj, captura foto Youtube

Maria Cârneci, devastată după moartea lui Nelu Ploieștenu. Artista a transmis un mesaj în memoria regretatului artist de muzică lăutărească. 

Nelu Ploieșteanu a fost unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească. Artistul s-a stins din viață în această dimineață, iar lumea muzicii a fost zguduită de această veste extrem de tristă. Marii interpreți de muzică populară și nu numai, și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a lui Nelu Ploieșteanu. Maria Cârneci a fost șocată după aflarea veștii. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa marelui artist. 


„Dumnezeul să-l odihnească! A mai pierit un prieten, un artist. Nu m-aș fi gândit pentru că mă leagă o prietenie de 35 de ani cu Nelu Ploieșteanu și se spune că omul se cunoaște și mai ales călitățile lui de om, se cunosc atunci când stai mai mult timp și ești plecat la drum. Am cântat alături de el în Germania, la Offenbach 6 luni de zile. Mi se rupe sufletul, îi cunosc familia, o cunosc pe soție, îi cunosc copiii. Un artist care lasă multă durere și în lumea noastră a colegilor, dar mai ales a familiei pentru el se zbatea, el muncea ca toți să fie bine și să nu le lipsească ceva. Nu pot să vă spun în cuvinte cât de rău îmi pare pentru că în atâția ani, am mii de amintiri frumoase alături de soțul meu, care a plecat la stele acum un an și ceva.

 

Era un lăutar, un artist de mătase. Niciodată nu intra pe scenă la voia întâmplării. Deși bărbat, era atent la cele mai mici detalii, impecabil, iar ca om, de o educație și de o modestie cum rar întâlnim. De dimineață mi-a scris o prietenă. Deci, am rămas șocată. Timp de 20 de minute am rămas cu telefonul în mână și nu știam unde să o mai apuc. Cât poate să fie de greu, ce putere avem noi? Decât ne-am rugat pentru toți care sunt pe patul de suferință, dar din păcate, încă o dată ne demonstrează viața că omul, în general, nu are nicio putere și că nimeni nu știe când, cum și care va fi ultima clipă. Din păcate, pentru Nelu s-a întâmplat astăzi”, a spus Maria Cârneci, pentru B1 TV.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel