Maria Cârneci, îngenuncheată de durere la doi ani de la moartea soțului. Artista i-a făcut parastasul

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Cârneci, foto Instagram
Descriere foto: Maria Cârneci, foto Instagram

Maria Cârneci este devastată de durere, după ce soțul ei a decedat în urmă cu doi ani. Acum, artista i-a făcut prastas.

În urmă cu doi ani, Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite. Interpreta de muzică populară și-a pierdut omul care i-a fost alături necondiționat. Mai exact, bărbatul s-a stins din viață în urma unor probleme medicale. Artista este îngenunchiată de durere și nu poate să treacă peste această tragedie. Recent, artista a declara că nu există zi în care să nu se gândească la soțul ei.

Giani, soțul artistei a fost răpus de o boală nemiloasă, cancerul. Deși a fost supus tratamentelor necesare, bărbatul s-a stins din viață mult prea repede.

Recent, artista  a decis să facă parastasul  alături de apropiați la un cămin de bătrâni. Vedeta a spus că îi simte prezența soțului ei chiar dacă au trecut doi ani de când acesta a plecat în lumea de apoi.

„Nu știu când au trecut doi ani de când sufletul meu nu mai este lângă mine. Pe 25 se fac 2 ani dar eu am făcut parastasul mai înainte pentru a-i face de dulce. Am împărțit la toți cei care l-au cunoscut și iubit, dar mai ales la un azil de bătrâni. Am vrut să mă asigur că se mănâncă. (…) Ii simt prezența, ma îndeamnă sa merg, sa fac, sa zâmbesc. Nu are cum sa treacă, o sa fie pentru totdeauna.„, a spus Maria Cârneci la Antena Stars.

 

Maria Cârneci a declarat că îi este extrem de dor de el, mai ales că era întotdeauna prezent în locurile unde mergea artista. Chiar dacă Giani a murit în 2019, acesta nu i-a apărut niciodată în vise Mariei Cârneci.

 

„Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai spus artista. 

 

Cea mai mare dorință a soțului ei înainte să-și dea ultima suflare

 

Maria Cârneci a declarat că soțul ei își iubea enorm de mult nepoatele, motiv pentru care, înainte să-și dea ultima suflare, acesta și-a dorit să vadă pentru ultima dată o fotografie cu nepoatele sale.

 

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a declarat cântăreața la „Acces Direct de Weekend”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel