Maria Cârneci, îngenuncheată de durere, la aproape 3 ani de la moartea soțului: „Lui nu i-ar fi plăcut să fiu tristă”

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Cârneci și-a pierdut soțul, în urmă cu trei ani. Artista nu reușește să-și revină de atunci. 

Maria Cârneci a rămas văduvă, în urmă cu trei ani. Pe 25 noiembrie 2019, soțul ei, Romulus Petrescu, s-a stins din viață, pe patul de spital, după o luptă grea cu cancerul de colon. Cei doi se iubeau de 40 de ani, iar decesul lui Romulus a devastat-o pe artistă. 

Invitată în platoul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV, Maria Cârneci a vorbit despre tristețea prin care trece și despre cum încearcă să se adune pentru a merge înainte. 

„Încerc să fac bine. Nu e ușor, pentru că golul acesta lăsat, cum știi și tu și știu și cei care ne privesc, cred că nu va dispărea niciodată. Dar, cu ajutorul prietenilor, familiei,  cele mici, pentru că sunt lumina ochilor mei, nepoțelele, încerc să nu pun la suflet chiar tot. Încerc să mă bucur și, cred eu, de undeva, de acolo, dintr-o stea, îmi dă putere și Giani. I-ar fi plăcut să nu mă vadă niciodată tristă, și nu eram niciodată tristă, pentru că eu eram cu toate nebuniile, cu bancuri, cu manțocării, cu toate întâmplările, dar, simt eu așa, că nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună”, a declarat Maria Cârneci, în emisiunea de la PRIMA TV. 

 

Maria Cârneci: „Lui nu i-ar fi plăcut să fiu tristă”


„Mai ies cu prietenii, ne mai vedem, mai bem o cafea împreună, mai povestim . Nu e vorba  că uiți, că asta nu mai poți să o uiți niciodată, dar, pentru moment, treci mai ușor peste. Cristi, îl cunoști foarte bine pe el. Era un om care se bucura de fiecare reușită de-a mea, se bucura de fiecare prietenie, de fiecare prieten al meu. Cum să spun, lipsurile astea eu le simt. Însă le păstrez pentru mine și sunt convinsă că niciodată, în veci, nu i-ar fi plăcut lui să fiu tristă sau să nu mențin tonusul, la evenimente, la emisiuni. Pentru că tu știi, la tine în emisiune am vorbit toate nebuniile și toate bancurile și cred că și de la el vine un pic de putere, un pic de ușurință cu care să pot să merg mai departe”, a mai spus artista.  

 

A apelat la chirurgul estetician după moartea soțului

 

La câteva luni de la moartea soțului, artista a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni, pentru a arăta bine în fața publicului. 

Artista și-a șters lacrimile și a decis să vină din nou în fața publicului și să facă ceea ce știe mai bine, să cânte și să bucure oamenii. Și pentru că își respectă publicul, cântăreața de muzică populară a apelat la medicii esteticieni, pentru a avea o imagine impecabilă. 

 

„Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public. Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență după atâtea luni de plâns”, a scris Maria Cârneci pe rețelele de socializare, la vremea respectivă.

 

Irina Loghin a inspirat-o să apeleze la trucuri estetice. 

„Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg”, spunea celebra interpretă de muzică populară, potrivit Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel