Maria Cârneci este în doliu. Fratele artistei s-a stins din viață: „Cu lacrimi și durere mare. Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!!”

Data publicării:

Maria Cârneci trece prin momente delicate, după ce fratele ei s-a stins din viață.

Maria Cârneci trece prin momente grele, după ce fratelei îndrăgite interprete de muzică populare s-a stins din viață. 

Maria Cârneci, în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață

"Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să

te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!", a fost mesajul transmis  în urmă cu puțin timp, pe pagina Mariei Cârneci.

În urmă cu câțiva ani, Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite. Interpreta de muzică populară și-a pierdut omul care i-a fost alături necondiționat. Mai exact, bărbatul s-a stins din viață în urma unor probleme medicale. Artista este îngenunchiată de durere și nu poate să treacă peste această tragedie. Recent, artista a declara că nu există zi în care să nu se gândească la soțul ei.Giani, soțul artistei a fost răpus de o boală nemiloasă, cancerul. Deși a fost supus tratamentelor necesare, bărbatul s-a stins din viață mult prea repede.

„Nu mă așteptam, în cazul lui, atât de repede și așa fără să mă gândesc. Eu, pe 25 noiembrie, l-am îngropat, iar cu o lună înainte, pe 25 octombrie, am avut nuntă la Constanța, el m-a dus acolo. N-aș fi crezut că pe 25... Colegele mele care l-au cunoscut mai bine, Irina Loghin a fost cu el în America 6 luni, nu avea treaba cu muzica, a fost director de hotel toată viața lui.

Au fost alături de mine și mi-au zis că nu am pierdut doar un soț, ci un om, un prieten, iar acesta este adevărul.”, a povestit Maria Cârneci.

Maria Cârneci și-a pierdut și soțul, în urmă cu câțiva ani

Cu fiecare ocazie, Maria Cârneci și-l amintește frumos pe cel lângă care și-a întemeiat o familie și a construit cele mai frumoase momente. Totodată, artista a mărturisit că toate lucrurile din casă îi amintesc cu drag de el.

"Chiar dacă mai uit prin nepoțelul mele sau prin nora și copilul meu, durerea este mare. Ei merg la treburile lor, iar eu rămân cu gândurile mele. Eu sunt un om puternic, cred ca Dumnezeu m-a întărit. Mie îmi place ca în urma mea sa ramana lucruri de calitate, indiferent prin ce trec. Este o durere care nu o sa dispară. Eu nu am avut alte căsătorii. Era un bărbat foarte echilibrat și am ce să regret. Am făcut multe lucruri cu el de care sa îmi aduc aminte. Sunt niște dureri dureroase. Sa știi ca ii pune capacul ala și nu îl mai vezi niciodată.", a mărturisit Maria Cârneci.

Cea mai mare dorință a soțului ei înainte să-și dea ultima suflare

Maria Cârneci a declarat că soțul ei își iubea enorm de mult nepoatele, motiv pentru care, înainte să-și dea ultima suflare, acesta și-a dorit să vadă pentru ultima dată o fotografie cu nepoatele sale.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a declarat cântăreața la „Acces Direct de Weekend”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel