Maria Cârneci, dezvăluiri inedite despre nora sa. Artista a povestit cum a decurs prima întâlnire cu soția lui Eduard Petrescu: „Nu știa cine e mama lui”

Data publicării:
Maria Cârneci, sursa facebook
Descriere foto: Maria Cârneci, sursa facebook

Maria Cârneci a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire nu nora ei, soția lui Eduard Petrescu.

Maria Cârneci este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară. Vedeta se mândrește și cu o familie frumoasă, iar zâmbetul îi este nelipsit atunci când vorbește despre ea. Recent, Maria Cârneci  a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre fiul ei, dar și despre momentul când a adus-o acasă pe viitoarea lui soție, alături de care are două fetițe minunate.

Artista a povestit că nora ei nu știa că Eduard Petrescu provinte dintr-o familie de artiști cunoscuți. Astfel, când a avut prima întâlnire cu soacra ei, aceasta a fost uimită să o vadă pe cântăreața. Mai mult decât atât,  tânăra a crezut că Maria Cârneci este, de fapt, o prietenă de-a viitoarei sale soacre.

„Nicio gagică de-a lui nu am cunoscut decât atunci când s-a hotărât el să facă pasul, să se căsătorească și a venit cu Ana Maria. Știi cum sunt tinerii, teribiliști și spun că sunt copiii lui nu știu care. Noi după soțul eu, Petrescu, ne numim și fata îl știa pe băiatul meu de Eduard Petrescu.

Și prima dată când a venit, ea cu florile, cu bomboanele în mână: aa sunteți, prietena lui mama lui Edi! Că eu le-am deschis. Și i-au căzut florile, bomboanele din mâna. Ce i-a făcut lui nici nu știu eu că nu a mai zis. Câteodată eu îi mai spun că dacă are o problemă într-un domeniu în care am cunoștințe, dar el nu vrea. Sunt foarte ambițioși.”, a spus Maria Cârneci la Neatza cu Răzvan și Dani.

Maria Cârneci a mărturisit că are o relație foarte strânsă cu nora ei și o vede mai mult ca o prietenă, decât ca pe o noră, iar cele două au foarte multe lucruri în comun.

„Da, este o asemănare. Mă uit la Ana, ea este foarte ambițioasă, e determinată și o observ. e atentă la cele mai mici detalii, ca și mine. Toate detalii care țin de orice în viața. Îi place și ei bucatăria. E o fată onestă, îmi place. Sunt atâtea vorbe frumoase, nu neapărat soacră și noră.”, a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel