Maria Cârneci, dezvăluiri dureroase despre moartea soțului. Artista este îngenunchiată de dor: "Am ce să regret"

Data publicării:
Maria Cârneci, sursa facebook
Descriere foto: Maria Cârneci, sursa facebook

Maria Cârneci este devastată de durere, la doi ani după moartea soțului său. Artista a făcut confesiuni dureroase.

În urmă cu doi ani, Maria Cârneci a trecut prin momente cumplite. Interpreta de muzică populară și-a pierdut omul care i-a fost alături necondiționat. Mai exact, bărbatul s-a stins din viață în urma unor probleme medicale. Artista este îngenunchiată de durere și nu poate să treacă peste această tragedie. Recent, artista a declara că nu există zi în care să nu se gândească la soțul ei.

Giani, soțul artistei a fost răpus de o boală nemiloasă, cancerul. Deși a fost supus tratamentelor necesare, bărbatul s-a stins din viață mult prea repede.

Cu fiecare ocazie, Maria Cârneci și-l amintește frumos pe cel lângă care și-a întemeiat o familie și a construit cele mai frumoase momente. Totodată, artista a mărturisit că toate lucrurile din casă îi amintesc cu drag de el.

 

"Chiar dacă mai uit prin nepoțelul mele sau prin nora și copilul meu, durerea este mare. Ei merg la treburile lor, iar eu rămân cu gândurile mele. Eu sunt un om puternic, cred ca Dumnezeu m-a întărit. Mie îmi place ca în urma mea sa ramana lucruri de calitate, indiferent prin ce trec. Este o durere care nu o sa dispară. Eu nu am avut alte căsătorii. Era un bărbat foarte echilibrat și am ce să regret. Am făcut multe lucruri cu el de care sa îmi aduc aminte. Sunt niște dureri dureroase. Sa știi ca ii pune capacul ala și nu îl mai vezi niciodată.", a mărturisit Maria Cârneci.

 

Cea mai mare dorință a soțului ei înainte să-și dea ultima suflare

 

Maria Cârneci a declarat că soțul ei își iubea enorm de mult nepoatele, motiv pentru care, înainte să-și dea ultima suflare, acesta și-a dorit să vadă pentru ultima dată o fotografie cu nepoatele sale.

 

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a declarat cântăreața la „Acces Direct de Weekend”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel