Maria Buză, în lacrimi. Marele regret al artistei: „Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc”

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Buză, captură foto Antena 3.
Descriere foto: Maria Buză, captură foto Antena 3.

Maria Buză are un mare regret, legat de fiul său. Artista a dezvăluit, în lacrimi, cât de rău îi pare că nu a petrecut mai mult timp cu fiul său. 

Maria Buză este actriță și cântăreață. Este un artist de succes și are o familie frumoasă.

Într-un interviu pentru Antena 3, artista a dezvăluit cum a reacționat soțul ei, de meserie muzician, în momentul în care i-a dat vestea că se apucă de cântat. 

 

„El este mai conștiincios. Ne completăm foarte bine. El este violonist, asta a făcut de-o viață, de la cinci ani. Pentru el, muzica este ceva foarte serios. Și pentru mine este ceva foarte serios, dar atât cât pot eu să o înțeleg, cântând după ureche.  Bineînțeles că în acești ani am mai învățat și eu câte ceva. Am căpătat ceva experiență. dar nu ca a unui instrumentist, care a studiat muzica. Eu sunt cu partea artistică. Teatrul este Asul meu din mânecă dacă ceva se întâmplă și nu îmi iese pe partea aia, schimbăm macazul. la început era foarte confuz (n.r. soțul ei) că nu înțelegea eu cânt sau glumesc. Dar mai apoi și a dat seama că este un fel de a fi și că oamenii adoră acest lucru pentru că eu, de fapt, nu eram o cântăreață și nici acum nu mă consider, ci doar un actor care cântă”, a declarat Maria Buză în emisiunea Showblitz, de la Antena 3.


Maria Buză, marele regret


Deși are o familie frumoasă și un fiu de care este extrem de apropiată. artista spune că regretă faptul că a lipsit de lângă copilul ei, alegând după lucruri care nu sunt atât de importante. 

„Ne dăm seama că acum ai copilul în braţe de un an şi acum îl vezi conducând lângă tine o mașină. Asta e un alt regret al meu, a crescut copilul şi nu știu când a crescut. Tot timpul plecată, repetiții, turnee, contracte.

Mi-am reproșat eu lucrul asta! Alergăm după lucruri care nu ne trebuiesc, nu ne trebuiesc, Dumnezeu ne da atât cat ne trebuie şi întotdeauna când vrei mai mult, nu e bine 


El ne spune ca este cel mai fericit copil că ne are pe noi şi ca așa a fost să fie şi el a învățat din asta.Că dragostea ne o purtam in suflet si asta e cel mai important si ca ne avem toți 3 cu bune cu rele Copiii aleg familia în care vin de unde vin ei din lumea lor frumoasă de acolo", a mai spus,  în lacrimi, Maria Buză.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel