Maria Beatrice Băndoiu, apariţie SURPRIZĂ la TV: M-am îmbrăcat de la gunoi

Data actualizării: | Data publicării:

O artistă de muzică populară din România a apărut la o emisiune... îmbrăcată de la gunoi. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea. 

Este vorba despre Maria Beatrice Băndoiu, care a venit la Acces Direct îmbrăcată într-un costum popular vechi de 60 de ani despre care a spus că fusese, iniţial, aruncat la gunoi. Mirela Vaida a rămas şocată! 

"Da, sunt îmbrăcată de la gunoi. Este un costum popular vechi de 60 de ani pe mine, de la gunoi. Este prima mea cămaşă populară, luată de la ghena de gunoi", a spus artista la Acces Direct. 

"Sunt curioasă dacă cel care a aruncat-o o vede şi o recunoaşte"

 

"Dar se arunca la ghena de gunoi aşa ceva?", a replicat Mirela Vaida. 

"Da, opere de artă la gunoi. Nu ştiu dacă se mai întâmplă, dar e probabil. Sunt oameni care nu înţeleg valoarea acestor lucruri şi nu ştiu nici ce să facă cu ele. Eu pe asta, slavă Domnului, am găsit-o şi aş vrea să mai găsesc. Nu e o cămaşă banală! Am găsit acum 17 ani. La 13 ani m-am apucat să cânt şi mi s-a spus că am nevoie de costum popular dacă vreau să cânt muzică populară. Şi ia-l de unde nu-i. Bunicile mele nu au fost aşa tradiţionale, nu aveau costum din acesta acasă. Părinţii mei au dat sfoară în ţară ca să îmi găsească mie costum popular. Un domn care aduna gunoiul a auzit-o pe mama mea şi s-a întâmplat să descopere această cămaşă în Târgu Jiu, aruncată undeva. Sunt curioasă dacă cel sau cea care a aruncat-o o vede după atâta timp şi îşi dă seama ce a aruncat", a mai spus Maria Beatrice Băndoiu. 

"Mă simt regină în costumul popular. Acesta este de la gunoi, dar pe altele le-am primit de la oameni care au crezut în talentul meu, pe altele le-am cumpărat. E o dependenţă a mea pentru costumele populare. Dacă aş avea 1000 şi nu aş mai avea unde să le pun, tot aş mai vrea", a concluzionat artista. 

Constantin Enceanu, atac dur la adresa surorii lui Petrică Mîțu Stoian

 

Constantin Enceanu a răbufnit, la câteva zile de la parastastul lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul nu s-a mai putut abține, după ce a aflat că sora regretatului interpret de muzică populară, Maria Tărchilă,  vrea să ia casa lui Petrică Mîțu Stoian, din Craiova. Constantin Enceanu susține că locuința îi aparține lui Doru Gușman, el fiind cel care a achiziționată înainte de Revoluție. 

Se pare că locuința în care a stat regretatul artist nu era locuința sa, ci a impresarului său, Doru Gușman. VEZI MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel