Maria Andria a luat calea bisericii. Ce a determinat-o pe vedetă să facă acest pas: „Plângeam foarte tare”

Data publicării:
Maria Andria, sursa instagram
Descriere foto: Maria Andria, sursa instagram

Maria Andria a decis să ia calea bisericii, după ce a trecut prin multe momente grele.

Maria Andria a decis să urmeze calea bisericii, imedat ce a terminat liceul. Blondina s-a dus să se călugărească, gest foarte apreciat, mai ales de către familie, aceștia fiind foarte credincioși. Din păcate, o tragedie a fost cea care a determinat-o pe blondină să calce pragul bisericii, anume moartea  tatălui său.

Vedeta a mărturisit că de la vârsta de 18 ani a trăit la mănăstire, unde trebuia să se trezească foarte devreme, mai exact la 3-4 dimineața, pentru a le ajuta pe restul măicuțelor și să facă rugile necesare.

„Când am împlinit 18 ani, m-am dus, când a murit tatăl meu. Fratele meu citeşte la biserică. Toată familia era așa. În fiecare duminică mergeam la slujbe şi de micuţă. I-am zis mamei că atunci când o să fac 18 ani, o să merg la mănăstire. Am încă trei călugăriţe din partea lui tata. (...)

Am sunat pe călugăriţa din partea lui tata şi i-am zis ca vreau să fac o probă. Mi-a zis că nu pot să am mobil, nu pot să vin cu părul blond şi mi-au dat nişte haine negre, cu părul strâns, iar dacă stai la mănăstire 4 ani, te botează atunci. Am stat acolo aproape doi ani. Era frumos. Dimineaţă mergeam la slujbă. Acolo exista o cruce în pământ, mare” a povestit Maria Andria într-un interviu pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel