Maria Andreea și Mădălina Anea, modele pentru o zi. Cele două artiste au defilat la „Soirees de la mode”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cântăreața Maria Andreea și actrița Mădălina Anea au defilat împreună în cadrul show-ului de modă „Soirees de la mode”. Cele două artiste sunt prietene din copilărie, astfel că experiența a fost una extrem de specială. 

Marți, 29 martie ora 20.00, a avut loc cea de-a 28-a ediție a celui mai longeviv show fashion din România, „Soirees de la mode” cu tema „Thierry Mugler World”, sub bagheta analistului de modă Alin Gălățescu.
Gândit ca un omagiu adus marelui couturier francez, plecat dintre noi cu puțin timp în urmă, dar și ca un manifest de încetare a războiului din Ucraina, evenimentul a găzduit peste 300 de persoane.
Cei 17 designeri care și-au prezentat viziunile artistice inspirate de Thierry Mugler au fost: Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae, Aleha Toncea, Lia Aram, Maresia, Andreea Veneciuc, Ana-Maria Saragia, Claudia Rawlings, Roxana Blagu, Raluca Soare, Laura Karaman, Loredana Ciangău, Cristina David & Mădălina Vlad, Mitilian Couture, Natalia Vasiliev, Ie Clothing, Monica Drăguţ.

Creațiile au fost prezentate de către 60 de modele profesioniste, dar și de guest staruri din lumea mondenă. Fiecare designer a avut în prezentare câte un nume cunoscut. Astfel, au defilat: Chris Simion, Iuliana Tudor, Ilinica Obădescu, Ioana Ginghină, Anca Androne, Diana Dumitrescu, Monica Odagiu, Mădălina Anea, Maria Andreea, chef Aida Părăscan. 
Special guest al prezentării a fost Miss Ucraina 2019, Stella Lozanova, iar celebrități precum Andreea Marin, Dana Săvuică, Irina Margareta Nistor, Geanina Corondan sau Oana Roman au susținut din primul rând evenimentul dedicat lui Thierry Mugler.


Maria Andreea, model pentru prima oară

Maria Andreea a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, că a fost pentru prima oară când a pășit pe podiumul de modă. Designerul  Loredana Ciangău a ales pentru artistă o rochie scurtă, care să-i lase la vedere celebrele picioare. Maria Andreea este considerata una dintre posesoarele celor mai frumoase picioare din show-biz. 

“De 2 ani amânăm acest moment. Trebuia să defilez prima dată în prezentarea Loredanei, chiar în martie 2020 și a venit pandemia și n-am mai putut face nimic. Dar uite că de dată asta am spus prezent. Și nu doar că am spus prezent, dar am ajutat-o să organizeze totul așa că pentru o prezentare de modă internațională. Cumva, am fost tot echipa mea de la videoclipuri. Dacă de obicei Loredana îmi făcea ținutele, eu cântăm, Andreea Cobzaru ne machia, Vlad Mihăilescu ne făcea fotografii și Alex Andrieș filma, acum am schimbat puțin rolurile și eu am defilat și Loredana a fost personajul principal, dar tot în aceeași echipă”, a declarat Maria Andreea pentru Spectacola.

„Prezentarea ne-a adus împreună și pe scenă”

Pe lângă faptul că a defilat pentru prima oară, Maria Andreea s-a bucurat că a putut face asta alături de prietena ei din copilărie, actrița Mădălina Anea, care a acceptat și ea rolul de model, pentru o zi. 

„Și că să nu fiu singură în prezentare, m-am gândit că să-mi iau întăriri, nu de alta dar am defilat pentru prima dată pe un podium. Și nimeni nu era mai potrivit decât prietenă mea dragă din liceu, Mădălina Anea, care a fost și model când eram noi mai mici. Și a fost atât de emoționant și de frumos pentru că noi n-am mai fost pe aceeași scenă  de când eram în liceu. Atunci jucăm împreună în piese de teatru, făceam coregrafii cu alte colege, eram mereu pe scenă. Acum suntem, dar vorba ei, separat. Și uite că prezentarea asta ne-a adus împreună și pe scenă. A fost o super experiență, mai ales că am luat lecții de la așa un profesionist cum este Alin Galatescu.

Sunt foarte fericită pentru Loredana pentru că așa cum am mai spus, ea este designerul care mă îmbracă de câțiva ani și tot ce visez eu, Lore face. Și în curând, va vom da o veste mare și de abia așteptăm. Suntem o echipa minunată și mă simt binecuvântată să am asemenea oameni în viață mea.” a mai spus Maria Andreea

Mădălina Anea, de pe scena teatrului pe podiumul de modă

Mădălina Anea a devenit cunoscută publicului prin intermediul rolurilor din telenovele. Au urmat apoi roluri în producții de renume, în care tânăra actriță s-a remarcat, atât ca talent, cât și ca frumusețe. Recent, actrița a fost cooptată în producțiile „Pup-o mă! 2 - Mireasa Nebună și în scurtmetrajul „filmul Maria Tănase”, în care joacă rolul celebrei cântărețe. 

Deși nu este prima dată când urcă pe podiumul de modă, actrița se arată extrem de încântată de experiență și de faptul că a defilat alături de prietena ei din copilărie, artista Maria Andreea. 

"Mi-era dor de o astfel de experiență, de lumea modei, de energia din spatele show-ului. Prin modă și catwalk am descoperit la o vârstă foarte fragedă scenă și  reflectoarele, devenind fascinată de scenă și apoi, de pasiunea și meseria mea, actoria.
M-a bucurat enorm întâlnirea cu Loredana și cu spiritul ei jovial, m-am simțit că o zana în ținută pe care am prezentat-o. Am fost cucerită de feminitatea ținutelor create de ea, de materialele aparte care pun în valoare trupul feminin. Iar faptul că am defilat cu prietena mea din liceu, Maria Andreea, cu care am parcurs atâtea momente de viață minunate, a fost cireașa de pe tort! Ne-am distrat ca în adolescență, ne-am bucurat una de cealaltă și de seara modei românești. Mereu suntem pe scenă, doar că separat. Așa că întâlnirea asta a fost de vis”, a declarat Mădălina Anea pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel