Maria Andreea este recunoscătoare anului 2023: „M-am casatorit cu iubirea vietii mele” Cu ce speranțe și gânduri intră în noul an/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Maria Andreea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a fost anul 2023 pentru ea, da rși cu ce gânduri intră în noul an. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Maria Andreea: Recunoscătoare. Că a fost un an bun, un an în care m-am căsătorit cu iubirea vieții mele, un an în care am învățat multe lecții.

 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Maria Andreea: Cea mai mare bucurie clar a fost nunta noastră, și cea mai mare provocare organizarea ei pentru că am organizat nunta de la A la Z. Deci dacă are cineva nevoie la organizare, sunt aici. 

 

Spectacola: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Maria Andreea: Cu speranța că vom avea un an bun, plin de realizări atât pe plan profesional, cât și cel personal. Dar în primul rand, îmi doresc sănătate pentru toți cei dragi. 

Spectacola: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Maria Andreea: Pe fiecare persoană din viața mea. Pe părinții mei pentru nunta minunatî pe care mi-au făcut-o la Suceava, pe sora mea Ioana care mi-a cusut jumătăte din rochia de mireasă, pe soțul meu pentru dragoste și dedicare, pe sora mea Victoria pentru minunată realizare de a fi manager la Trump Hotel la New York, pe bunica mea, pe toți. Fiecare persoană din viața mea merită un premiu. 

 

Spectacola: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Maria Andreea: În fiecare an îi scriu, așa e tradiția la noi în familie. Toate cadourile sunt surpriză  încă, și la vârsta asta, există acea magie. Așa că, doar Moș Crăciun știe dorințele mele.

 

Spectacola: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Maria Andreea: Acasă, în Bucovina. Nu lipsește curcanul pentru ca noi combinăm Ziua Recunoștinței care cade în post cu această minunată sărbătoare a Nașterii lui Iisus, Crăciunul.

Spectacola:Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Maria Andreea: Toți îngerii mei păzitori…și încă sper că într-un an vom face Crăciunul toată familia, și cea de aici și cea din America. 

 

Spectacola: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Maria Andreea: Crăciunul copilăriei este cel mai frumos Crăciun în amintirea mea. Este acel Crăciun cu zăpadă multă și brad înalt de 4 metri cu colinde multe învățate cu mama și elevii ei pe vremea când era profesoară de religie. Repetă în bucătăria de la casa parohială vreo 19 colinde și eu le știam pe toate. Le știu și acum.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel