Margherita de la Clejani și-a găsit magazinul de haine vandalizat: „Cum să mi se întâmple mie una ca asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram

Margherita de la Clejani și-a ieșit din minți după ce a găsit geamurile de la magazinul ei vandalizate. 

Margherita de la Clejani este urmărită de ghinion. Vedeta și-a deschis un magazin de haine în București și a avut parte de o surpriză neplăcută. Bruneta a găsit geamurile vandalizate și a postat pe pagina de Instagram mai multe fotografii. Margherita de la Clejani spune că a încercat să le șteargă dar nu a avut un rezultat pozitiv, așa că le-a cerut sfatul urmăritorilor ei de pe Instagram. 

În plus, vedeta spune că nu știe să aibă dușmani și nu poate spune că este vorba despre o răzbunare. 


„Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată !


Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat! Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze”, a spus Margherita de la Clejani.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Margherita (@margherita_morningstar)


Ce avere are Fulgy, la doar 23 de ani. Fiul Clejanilor le dă peste nas românilor: „Știți bine că suntem milionari”


”După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că #### în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea, știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară ca asta! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Capitala e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România!”, a scris tânărul pe Instastory în urmă cu ceva timp. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel