Margherita de la Clejani, imagine șocantă. Vedeta s-a fotografiat cu un pistol în mână

Data publicării:

Margherita de la Clejani și-a șocat fanii după ce s-a fotografiat cu un pistol în mână.

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. De când a dispărut din lumina reflectoarelor, fiica Clejanilor a fost protagonista mai multor apariții controversate, mai plăcute sau mai puțin plăcute, stârnind sute de reacții în rândul publicului.

După ce anul trecut a pornit un adevărat scandal în urma accidentului grav pe care l-a provocat, Margherita continuă să îi șocheze pe toți cu ipostazele incredibile în care este surprinsă.

Margherita de la Clejani s-a fotografiat cu un pistol în mână!

Recent, fiica Clejanilor a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare ținând în mână un pistol. Vedeta nu este prima dată când se fotografiază într-o asemenea ipostază șocantă. În trecut aceasta a mai publicat fotografii în timp ce dansa cu un pistol în mână, iar în momentul în care tatăl său a fost întrebat despre acest lucru, el s-a arătat deranjat de întrebărilecare i-au fost adresate.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă”, a declarat Ioniță de la Clejani în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel