Margherita de la Clejani, CONDAMNATĂ penal, după ce a condus sub influența substanțelor interzise. Ce amendă URIAȘĂ are de plătit vedeta

Data publicării:
Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram

Margherita de la Clejani a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Vedeta a fost condamntă și are de plătit o sumă uriașă. 

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai controversate vedete din România. Vedeta șochează prin declarațiile sale dar și prin aparițiile sale publice. 


Margherita a fost pe prima pagină a ziarelor anul trecut în luna mai când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Aceasta a fost condamnată și are de plătit o sumă uriașă sau poate petrece 200 de zile după gratii, în plus nu se mai poate urca la volanul mașinii. 


Margherita nu mai are voie să se urce la volan pentru o perioadă nedeterminată și i s-a acordat o amendă în valoare de 16.000 de lei.


„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, a fost decizia instanței, potrivit SpyNews.


Ce declarații făcea Margherita de la Clejani în luna mai a anului trecut, imediat după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor 
Margherita a fost implicată într-un accident rutier pe bulevardul Șincai, din Sectorul 4 al Capitalei în data de 23 mai 2020. 


”Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat Margherita de la Clejani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel