Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Data publicării:
Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

24 de ani la cârma "Cronică Cârcotașilor", 48 de sezoane și o mulțime de amintiri. Șerban Huidu a marcat un moment important în cariera sa, aniversând aproape un sfert de secol de televiziune satirică la Prima TV.

O emisiune care a evoluat odată cu societatea

De-a lungul anilor, "Cronica Cârcotașilor" s-a schimbat, adaptându-se la noile realități sociale și la gusturile publicului. Huidu recunoaște: "Emisiunea se schimbă odată cu societatea. Adică se schimbă ce e în tv, se schimbă și emisiunea. Se schimbă ce e în politică, se schimbă și emisiunea. Mi se pare remarcabil faptul că, prin câte am trecut noi toți, pe lângă emisiune, faptul că rezistă și face 24 de ani, e ceva senzațional", a declarat Șerban Huidu, pentru viva.ro.

Fără ediție aniversară la 25 de ani, dar cu un vis la 30

Deși anul acesta se împlinesc 25 de ani de la prima emisie, Șerban Huidu preferă să aștepte până la 30 de ani pentru a marca aniversarea cu o ediție specială. "Am făcut întotdeauna emisiuni de 10 ani, de 20 de ani... Eu aș prefera să facem una la 30 de ani, ca emisiune specială, nu la 25 de ani", a spus acesta.

Un serial în sertar și dorința de a duce povestea mai departe

Pe lângă "Cronica Cârcotașilor", Șerban Huidu are și alte proiecte în minte. Unul dintre ele este un serial de televiziune: "Mai avem și niște proiecte prin sertar și așteptăm să vedem cum le vom materializa, mai ales dacă piața ne va permite asta".

"Aș vrea să fac un serial și am ideile. Dar important este să facem primul episod. Știi care e diferența dintre serial și film? La film știi cum se termină, dar serialul nu știi cum se termină. Știi doar cum începe".

Un regret: ruptura cu Mihai Găinușă

Deși "Cronica Cârcotașilor" a fost un succes uriaș, cu audiențe record, nu a fost lipsită de momente dificile. Șerban Huidu regretă ruptura cu Mihai Găinușă, alături de care a format un cuplu memorabil pe micul ecran: "El mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus, poate o să ne întâlnim, da, el e finul meu, totuși".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel