Marele regret al lui Florin Busuioc: „Am făcut infarct din cauza asta”

Data publicării:
Florin Busuioc, Captura foto TV
Descriere foto: Florin Busuioc, Captura foto TV

Florin Busuioc regretă că ani de zile a fost prizonierul unui viciu care l-ar fi putut costa viața. Prezentatorul TV a dezvăluit ce probleme de sănătate a ajuns să aibă din cauza unui obicei nesănătos. 

Florin Busuioc a fumat timp de 37 de ani, uneori și câte trei pachete pe zi. Prezentatorul Tv a ajuns să aibă mari probleme de sănătate din cauza acestui obicei nesănătos și chiar a fost la un pas de moarte din cauza fumatului exesiv. 


În urmă cu trei ani, actorul a făcut un infarct, imediat după terminarea unui spectacol. 

 


„Cel mai mare regret e că am fumat 37 de ani și am făcut infarct din cauza asta, și i-am pus pe toți într-o situație urâtă”, a spus prezentatorul de la Pro TV într-un interviu pentru revista viva.ro.


Prezentatorul Tv a renunțat complet la fumat din acel moment și spune că nici nu mai simte nevoia, chiar dacă partenera sa fumează îm continuare. 


Operat de urgență


În 2018, Florin Busuioc se prăbușea, imediat după un spectacol susținut la Craiova. Actorul a fost operat de urgență, iar la 3 luni de intervenția chirurgicală, se întorcea pe scenă și la TV. 


Acesta spune că și-a schimbat total stilul de viață din acel moment și că are mult mai multă grijă de sănătatea sa. 

Nu mi-am văzut viața, nici nu mi-am văzut ziua aia, am pierdut-o complet. Nu-mi aduc aminte nimic din acea zi. Mi s-a spus că s-a terminat spectacolul, am rămas la aplauze, am făcut o poză cu un admirator.

După câteva minute s-a întâmplat povestea. Am căzut pur și simplu. Nu știu ce s-a întâmplat, mi-au spus că la un moment dat tușeam.


M-a întrebat Talașman dacă nu vreau niște pastile de tuse. Și aș fi zis că aș vrea un calciu sau magneziu. 

E onorant și mă obligă foarte tare. De asta am și revenit atât de repede pentru că oamenii mi-au cerut prin întrebările lor să revin să prezint din nou meteo”, declarat atunci actorul pentru click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel