Marea iubire a lui Cătălin Botezatu era mai mare cu 7 ani decât el: „A avut grijă de mine ca de un copil”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. Designerul este dorit de multe femei, dar nimeni nu îi cunoaște trecutul. Pe cine a iubit nebunește Cătălin Botezatu?

Cătălin Botezatu se bucură de o carieră de succes și este foarte cunoscut pentru creațiile sale de modă atât în România, cât și peste hotare. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost pasionat de modă încă de la o vârstă fragedă, iar la 19 ani a plecat din țară pentru a studia acest domeniu. Chiar dacă Botezatu preferă să nu vorbească despre sentimentele sale sau despre fostele iubiri, acesta a făcut câteva declarații uimitoare în urmă cu mai mulți ani. Cine a fost prima mare iubire a designerului?


„Dana Opsitaru, era tot model, era puțin mai mare decât mine, o femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită, apoi a divorțat. Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțin false: faptul că eu, bărbat fiind, mă mai uitam și în stânga și în dreapta, dar nu neapărat așa ca să greșesc, așa cât poate greși un bărbat. Știi cum e, nu poți să nu te uiți la o femeie frumoasă. 


Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat, m-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea. Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine ca de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir”, a spus Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp pentru avantaje.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel