Marea dorință a lui Petrică Mâțu Stoian. Olguța Berbec, dezvăluiri emoționante: „Nu a mai apucat să facă lucrul acesta”

Data publicării:
Olguța Berbec și Petrică Mâțu Stoian. Foto Facebook
Descriere foto: Olguța Berbec și Petrică Mâțu Stoian. Foto Facebook

Olguța Berbec a dezvăluit care a fost marea dorință a regretatului artist Petrică Mâțu Stoian. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență din Reșița.

Constantin Enceanu, melodie EMOȚIONANTĂ în memoria lui Petrică Mâțu Stoian: Îmi dădeau lacrimile la a patra strofă / VIDEO


La aproape 4 luni de la dispariția marelui artist, Olguța Berbec, o apropiată a acestuia, vorbește despre relația pe care au avut-o și cum i-a influențat Petrică Mâțu Stoian cariera. 

"Am avut o relație bună cu Petrică Mâțu Stoian. Îmi este aproape imposibil să vorbesc la trecut, pentru că pentru mine este foarte prezent, cred că și pentru public, fiindcă au rămas atât de multe cântece, atât de multe imagini, încât e ca și cum ar fi într-un turneu și așteptăm să se întoarcă.

În ce privește sfaturile, aș putea spune că a avut un cuvânt important de spus când am imprimat primul album cu maestrul Nicolae Botgros. Eram foarte temătoare să fac lucrul acesta, mă gândeam că poate e prea mult pentru mine, oare pot să fac asta și cum trebuie să procedez. Mi-a dat curaj și mi-a spus clar: trebuie să imprimi la Chișinău și dacă vrei să faci un pas mare în față.
A avut dreptate și cred că a fost un moment cheie.", a declarat Olguța Berbec, pentru WOWbiz.ro.


Marea dorință a lui Petrică Mâțu Stoian

Olguța Berbec și-a amintit ultima discuție pe care a avut-o cu regretatul artist și marea dorință a acestuia de a-și pune muzica pe disc de vinil.

"Ultima discuție cu dânsul a fost la Festivalul Maria Tănase, în septembrie și atunci i-am dăruit un disc. Eu am scos pe disc de vinil albumul meu cel nou, fiind un lucru inedit. I-am dăruit unul și mi-a spus "Bravo, măi fată! O să fac și eu! Bine că mi l-ai dat să văd cum e făcut, ca să îmi fac și eu!". Nu a mai apucat să facă lucrul acesta, sper că cineva se gândește să îi scoată un disc de vinil, fiindcă sunt foarte multe piese valoroase care merită să fie așezate pe un disc. Ar fi o surpriză uriașă pentru fanii dânsului și cred că oamenii care îl iubesc gândesc la fel ca mine. Nu îl percep dus, ci, pur și simplu, prin prezența cântecelor pe toate posturile, este cu noi.", a mai mărturisit Olguța Berbec pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel