Marea conjuncție Jupiter-Uranus, din 8 martie. Camelia Pătrășcanu dă vești excepționale pentru șase zodii

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu vine cu noi previziuni, pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 8 martie-25 mai, când va avea loc marea conjuncție Jupiter-Uranus a acestui an.

Marea conjuncție Jupiter-Uranus a acestui an începe pe 8 martie și durează până pe 25 mai. Este cel mai important eveniment astrologic al anului și se întâmplă o dată la 80 și ceva de ani, potrivit fanatik.ro. Camelia Pătrășcanu a prezentat predicțiile astrale pentru următoarele două luni.

Berbec

Pentru Berbeci, este o conjuncție care le dă mult curaj să își urmeze propriul proiect. Au curajul să creadă că pot face lucruri care sunt destul de uluitoare. Reușesc acolo unde alții au eșuat, indiferent ce le spun unii și alții.

Taur

Taurii au parte de putere interioară. Felul în care se raportează la propria persoană e foarte important. Jupiter și Uranus le dă multor Tauri, care sunt discreți, mult curaj de a bate toba, de a fi mai îngâmfați decât altădată. E important să fie mândri de ei, să aibă stimă de sine. Planetele pe asta mizează.

Gemeni

Gemenii au o conjuncție foarte pragmatică. Vor avea sentimentul că unele lucruri, deși ar trebui să iasă, nu ies. Își dau seama că nu sunt într-un context potrivit pentru muncă. Gemenilor li se cere să reziste la propuneri care nu li se potrivesc. Unii pot avea sentimentul că le fuge norocul din față.

Rac

Racii se gândesc la prosperitate și își pun problema acceptării sau respingerii lor de către un anumit grup. Poate și ei vor să iasă dintr-un grup, vor să aibă de-a face cu oameni cu care au aspirații comune, valori comune. Au curajul să stea în picioare, verticali, în fața unor persoane cărora să le spună exact ce cred. Își apără foarte concret crezurile, le pun în practică.

Leu

Pentru Lei, e vorba despre analiza încrederii în forțele lor. Vor să ducă la bun sfârșit anumite lucruri, cu sau fără oameni lângă ei. Sunt dispuși să renunțe la un parteneriat care îi ține în loc. Nu mai vor să piardă timpul mai ales stând după altcineva.

Fecioară

Fecioarele au succes prin studii, dar studii recunoscute. Asta înseamnă examene, diplome, absolvirea unor cursuri, dar și recunoașterea eforturilor de educație de către alții. Apoi, este o perioadă în care își propagă ideile sau învață cum să o facă, astfel încât să aibă mai multă priză la public.

Balanță

Balanțele sunt lângă persoana care le vede calitățile și le alimentează calitățile necesare pentru a izbuti. Au nevoie de acest antrenament, iar alte Balanțe trebuie să se antreneze singure. Când își pun problema dacă și cât cred în ele, nu trebuie să ia în calcul doar succesele.

Scorpion

Scorpionii au puterea interioară în a convinge pe cineva să fie alături de ei. Se bazează pe atuurile unei persoane, pe calitățile ei. Colaborările pot fi frumoase, fructuoase financiar. Îndrăznesc să gândească proiecte pe care nu și le-au închipuit până acum.

Săgetător

Săgetătorii au curajul să facă schimbări. Unii vor schimba activitatea sau profesia, și de aici și schimbarea unui stil de viață. Sunt modelări foarte mari, nu doar la muncă, ci și în stilul de zi cu zi, de la dietă, somn, orele de lucru, rutele pe care le fac, drumurile în lucrul lor. Unii ies mai devreme la pensie, dar se ocupă de altă activitate. Alții schimbă stilul în care lucrează. Sunt schimbări foarte bune.

Capricorn

Capricornii, iubind ceva sau pe cineva, având un hobby sau îndrăgostindu-se de cineva, își trezesc inima la viața. De aici, totul se schimbă: felul în care abordează viața, felul în care întâmpină provocările pe care le au de la viață.

Vărsător

Vărsătorii au puterea de a face foarte multe lucruri pentru ei în casă, în cămin, o schimbare de ambient, reparații necesare, investiții necesare. Fac și schimbări legate de corpul și stilul lor de viață. Pentru a readuce la suprafață un stil de viață, o alură corporală pe care o aveau cumva vor munci mult.

Pești

Peștii au încredere în forța lor de a gândi, de a găsi soluții, de a crea lucruri intelectuale de pe urma cărora pot produce bani. Gândesc profund, ingenios și creativ. Pot avea producții intelectuale de pe urma cărora pot câștiga bani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel