Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul său, care a murit în urmă cu 8 luni. Ce a dezvăluit artista

Data publicării:
Marcela Fota, sursa instagram
Descriere foto: Marcela Fota, sursa instagram

Marcela Fota este devastată de durere după ce soțul ei s-a stins din viață. Artista a povestit ce legătură paranormală are cu bărbatul pe care l-a iubit enorm.

Marcela Fota trece prin cele mai cumplite momente din viața ei. Înterpreta de muzică populară și-a pierdut soțul imediat după trecerea Crăciunului. De atunci, totul s-a schimbat în viața artistei, care acum își stăpânește cu greu lacrimile. Cei doi au petrecut 13 ani împreună, iar despărțirea a fost una extrem de dureroasă, care a lăsat un gol imens în sufletul familiei.

Vestea că soțul ei a murit, a căzut ca un trăsnet pentru Marcela Fota. Acesta a decedat în urma unui infarct, în timp ce aștepta la rând într-o  instituție publică din Craiova. Bărbatului i s-a făcut rău, iar în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta s-a stins din viață.

La 8 luni de la moartea soțului ei, Marcela Fota este în continuare îngenunchiată de durere, însă legătura paranormală pe care artista susține că o are cu acesta, o ajută să treacă mai ușor peste această tragedie.

"De foarte multe ori l-am visat. În aproape fiecare vis am pus aceeași întrebare „De ce?', însă în vis el ocolea mereu răspunsul acesta. Îmi spunea: „Nu te mai gândi pentru că acum am venit să facem altceva.

Chiar în ultimul vis când l-am întrebat "De ce ai plecat? De ce ne-ai lăsat?" mi-a spus: "Nu te mai gândi la asta pentru că eu am venit să-ți cumpăr mașină", pentru că ăsta era planul nostru. În luna ianuarie ar fi trebuit să-mi cumpăr mașină și ar fi trebuit să plecăm în Germania pentru o mașină… îl visez foarte des, iar prezența lui o simțim tot timpul. Noi știm că el în continuare face parte din viețile noastre și că zi de zi ne veghează", a declarat Marcela Fota, conform cancan.ro.

Totodată, Marcela Fota a declarat că încearcă să fie puternică de dragul băiatului său, care și el a suferit enorm după ce tatăl lui a decedat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel