Marcela Fota, devastată de durere după moartea soțului. Ce gest a făcut artista în memoria omului iubit

Data publicării:
Marcela Fota, sursa facebook
Descriere foto: Marcela Fota, sursa facebook

Marcela Fota este devastată de durere, după ce soțul ei s-a stins din viață. Artista a făcut un gest sfâșietor în memoria omului iubit.

De mai bine de o lună de zile, Marcela Fota trece prin cele mai cumplite momente din viața ei. Înterpreta de muzică populară și-a pierdut soțul imediat după trecerea Crăciunului. De atunci, totul s-a schimbat în viața artistei, care acum își stăpânește cu greu lacrimile. Cei doi au petrecut 13 ani împreună, iar despărțirea a fost una extrem de dureroasă, care a lăsat un gol imens în sufletul familiei.

Vestea că soțul ei a murit, a căzut ca un trăsnet pentru Marcela Fota. Acesta a decedat în urma unui infarct, în timp ce aștepta la rând la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Bărbatului i s-a făcut rău, iar în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta s-a stins din viață.

Marcela Fota, gest emoționant în memoria soțului ei

De la nefericitul eveniment, Marcela Fota a lipsit de pe rețelele de socializare, acolo unde era foarte activă și împărtășea cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Acum, artista intră doar pentru a mai posta câte o fotografie în memoria soțului său, căruia îi duce lipsa.

Recent, Marcela Fota a postat o fotografie în care se afla alături de soțul decedat, dar și de fiul lor, care acum a rămas fără tată în dreptul fotografiei, artista a transmis și un mesaj dureros.

”...atunci când aveam TOT”, a menționat Marcela Fota în dreptul imaginii.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel