Marcela Fota, devastată de durere după moartea soțului. Ce decizie a luat artista: "M-am bucurat de suficientă iubire"

Data publicării:
Marcela Fota, sursa instagram
Descriere foto: Marcela Fota, sursa instagram

Marcela Fota este îngenuncheată de durere după ce soțul ei s-a stins din viață. După moartea celui pe care l-a iubit enorm de mult, artista a luat o decizie radicală.

Marcela Fota trece prin cele mai cumplite momente din viața ei. Înterpreta de muzică populară și-a pierdut soțul imediat după trecerea Crăciunului. De atunci, totul s-a schimbat în viața artistei, care acum își stăpânește cu greu lacrimile. Cei doi au petrecut 13 ani împreună, iar despărțirea a fost una extrem de dureroasă, care a lăsat un gol imens în sufletul familiei.

Vestea că soțul ei a murit, a căzut ca un trăsnet pentru Marcela Fota. Acesta a decedat în urma unui infarct, în timp ce aștepta la rând într-o  instituție publică din Craiova. Bărbatului i s-a făcut rău, iar în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta s-a stins din viață.

Deși este devastată de durere, Marcela Fota reușește să fie puternică pentru fiul ei, David, în vârstă de 12 ani jumătate. Recent, artista a fost întrebată dacă își dorește să își refacă viața. Aceasta a mărturisit că nu își dorește un alt bărbat în viața ei și nu vrea să aducă un alt tată în casă pentru fiul ei.

"Asa a vrut Dumnezeu. A plecat mult prea devreme, însă sunt fericita ca am reușit sa ma bucur de fiecare moment cu el. Din acest moment tragic am reușit sa învăț ca nu e nimic veșnic. Reușesc să zâmbesc pentru ca soțul meu îmi spunea mereu ca atunci când eu sunr supărată casa noastră este trista. Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau sa l uit. Nu există sa ma recăsătoresc cu un alt bărbat, nu exista alt tata pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multa și suficienta iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie.", a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

 

Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul său, care a murit

 

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine. Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel