Marcel Pavel, secretul unei RELAȚII perfecte, după 30 de ani de căsnicie: Lipsa de respect duce la divorț

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Marcel Pavel
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Marcel Pavel

Marcel Pavel a dezvăluit care este secretul relației perfecte, dintre el și soția sa.

Marcel Pavel se poate mândri cu o căsnicie exemplară. Acesta are, fără doar și poate, una dintre cele mai stabile relații din showbiz, având cu soția sa chiar 30 de ani de căsnicie. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit care este secretul în relația celor doi, care îi ajută să se înțeleagă chiar și după așa de mult timp.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile.

Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori. Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…”, a spus Marcel Pavel, potrivit ego.ro

Marcel Pavel își laudă soția

Soția artistului este de origine din Rusia și, spune el, este o gospodină exemplară. Aceasta gătește tot felul de preparate de Sărbători, ba chiar a învățat să gătească și feluri de mâncare specifice românești, precum sarmalele.

„Soția mea face o pască foarte gustoasă, înnebunești, cu foarte puțină făină, dar cu foarte multă brânză dulce, cu stafide. Iar pe deasupra, la sfârșit, când se răcește, pune smântână și dulceață de vișine. Ce mai, o nebunie! Ea mai prepară și drob, friptură și ciorbă de miel. Așa ciorbă cum face ea nu face nimeni, nu mănânc nicăieri mai bună!

A mai făcut sarmale, cu sora mea, după rețeta mamei, așa, micuțe, le mănânci ca pe semințe. De Paște, vom merge la Câmpulung, cu toții, la hotelul unui prieten drag, avem acolo o sală mare de mese, sunt și două bucătărese. Soția mea va ajuta, va pune ingredientele. Ne vom plimba, iar în Noaptea de Înviere vom merge la biserică, la slujbă, ca să ne rugăm”, a mai dezvăluit artistul.

Cum trec cei doi peste certuri

"Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul. Ea are însă meritul că e mai echilibrată decât mine. Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine", a mai dezvăluit artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel