Marcel Pavel, primele declarații după moartea mamei sale. Cu ce probleme de sănătate se lupta aceasta de ani de zile

Data publicării:
Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook
Descriere foto: Marcel Pavel și mama lui, sursa foto Facebook

Marcel Pavel trece prin clipe de coșmar după ce mama lui s-a stins din viață. 

Marcel Pavel este sfâșiat de durere, după ce mama lui s-a stins din viață. Artistul avea o relație apropiată cu aceasta și nu s-ar fi gândit vreodată că o va pierde. 


Durerea este de nedescris pentru Marcel Pavel, care a făcut anunțul trist pe pagina lui de Facebook. 


„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio...sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de socializare. 


Mama cântărețului se afla în spital de trei săptămâni, acolo unde și-a dat și ultima suflare. În tot acest timp a fost în stare gravă și nici nu putea vorbi. Marcel Pavel a dezvăluit că mama lui avea multe probleme de sănătate. 


„Mama suferea de zece ani de diabet, era dependentă de insulină, a făcut blocaj renal, diabetul i-a atacat toate organele.


Avea cangrenă la piciorul stâng, suferise și un infarct, descoperit de medici în spital, dar pe care l-a dus pe picioare. Mama era internată la Spitalul Cantacuzino, din București. Ieri, la ora 11.00 dimineața, când trebuia transferată la Spitalul Militar, pentru revascularizarea piciorului, a încetat însă din viață. În ultimele trei săptămâni, nu mai era coerentă, așa că nu am mai putut vorbi”, a declarat Marcel Pavel, pentru playtech.ro.

Marcel Pavel spune că a avut mereu o relație foarte apropiată cu mama sa și a avut grijă de ea încă de pe vremea avea doar 25 de ani. Artistul spune că mama lui a murit împăcată deoarece l-a văzut realizat. 


La înmormântare vor participa toți frații artistului pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. 

 

„Pentru măicuța mea, eu eram cea mai mare bucurie, am avut o legătură aparte, am avut grijă de ea, de la vârsta de 25 de ani, mereu am răsfățat-o.

A murit împăcată că m-a văzut realizat, că pot să am grijă de toți”, a mai adăugat artistul pentru aceeași sursă.

 

Citește și: Dana Rogoz a rămas fără cuvinte în fața fiului ei de doar 7 ani. Ce întrebare a primit din partea celui micGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel